Vești bune pentru Cetatea Aradului la audierile noului Guvern. UPDATE: Fifor spune că NU SUNT VEȘTI BUNE

Vești bune pentru Cetatea Aradului la audierile noului Guvern. UPDATE: Fifor spune că NU SUNT VEȘTI BUNE

Cetatea Aradului a fost unul dintre subiectele de discuție în cadrul audierilor miniștrilor propuși să facă parte din Guvernul condus de Florin Cîțu.

Discuția a fost deschisă de deputatul PNL Sergiu Bîlcea, care a amintit de protocolul semnat la Arad de Guvernul PNL și autoritățile locale pentru investiții în valoare de 80 de milioane de euro.

Potrivit lui Bîlcea, ministrul Nicolae Ciucă a dat un răspuns pozitiv și a arătat disponibilitatea de a lucra împreună cu autoritățile locale pentru o soluție care să conducă la mutarea unității militare în sediu nou și trecerea Cetății Aradului în circuitul civil.

Fac parte din comisia de Apărare și l-am audiat pe domnul Nicolae Ciucă. Am abordat problema Cetății Aradului și am primit din partea domnului ministru un răspuns încurajator. În perioada următoare, Guvernul și autoritățile locale trebuie să lucreze la acest proiect atât de important pentru arădeni. Este unul dintre proiectele pentru care mi-am asumat responsabilitatea în fața arădenilor și am început să contribui la realizarea lui încă din prima zi a mandatului de deputat, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad.

UPDATE/ Mihai Fifor: „Minciuna lui Sergiu Bîlcea are picioare scurte”

Anunțul optimist al lui Bîlcea a fost taxat de deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, fost ministru al Apărării. „Am constatat cu surprindere că realitatea de la audierile din comisie a fost transmisă distorsionat de noul meu coleg de Parlament. Domnul Nicolae Ciucă a fost extrem de direct în problema Cetății Aradului. Ministrul Apărării a spus foarte clar și fără echivoc că armata nu va pleca din Cetate, că i-a comunicat asta și primarului Aradului și că de aici pleacă orice discuție privind viitorul Cetății. Nu a exclus însă că se gândește dacă există vreo posibilitate a derulării unor proiecte în Cetate. Deci, concluzionând, nici vorbă despre marile reușite anunțate de Sergiu Bîlcea. În aceste condiții, mă întreb cu ce temei legal va cheltui primăria condusă de colegul său, Călin Bibarț, bani pe studii de fezabilitate pentru un obiectiv cum este Cetatea Aradului, care nu este liber de sarcini? Minciuna lui Sergiu Bîlcea are picioare scurte”, a declarat deputatul PSD Arad Mihai Fifor. (O.T.)

 

  1. Sergiulica băiete, calci rău de tot pe urmele lui faraonache. Mai lasă minciunile deoparte, ca nu ajungi departe.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.