Aradul NU s-a calificat în finala pentru Capitală Culturală Europeană 2021

Aradul NU s-a calificat în finala pentru Capitală Culturală Europeană 2021

Orașul nostru nu a fost printre cele patru orașe finaliste, candidate la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Steve Green, președintele juriului care a evaluat dosarele de candidatură, a anunțat în cursul zilei de astăzi că au fost alese patru orașe din cele 14, care vor intra în finala pentru Capitală Culturală Europeană 2021.

Acestea sunt București, Timișoara, Cluj-Napoca și Baia Mare. Din păcate, Aradul nu a fost pe listă.

Un număr de 40 de orașe a deținut până acum acest titlu, iar în 2007 a fost pentru prima dată un oraș din România Capitală Culturală Europeană, și anume Sibiul.

 

 

  1. Dar cine dracu a crezut ca se califica??? Nici macar Falcone!!

    Raspunde
  2. Penibil !

    Raspunde
  3. Nu Aradul a ratat, ci #ghinionAndo2021 cel care ne-a chinuit cu talentul sau hypercultural

    Raspunde
  4. tragicomedia situatiei este ca falcuta al nostru nu este deloc interesat de acest esec . el nu va iesii niciodata in fata ziaristilor sa spuna ca a-si asuma raspunderea .
    Da de unde, el considera ca tot ce a facut este bine si vrea sa continue pe acelasi drum inca 10 ani de acum incolo .

    Raspunde
  5. Ar fi muuuult mai interesant de vazut cum arata proiectul. Abia atunci se va intelege mai bine de ce merg lucrurile asa.

    Raspunde
  6. jenant!!! DAR…..noi am stiut ca suntem dusi cu zaharelul spre noua campanie electorala.BINE ca TAXE si IMPOZITE SUNTETI CAPABILI SA MARITI .DESTEPTATI-VA ARADENI!!!

    Raspunde
  7. Mi se pare aiurea că am candidat. Filarmonica practic e ca desființată (felicitări primarului și directorului), Casa de Cultură a Sindicatelor e doar pe hârtie, Teatru de Păpuși a fost teleportat la Ioan Slavici si prin MALL-uri, Teatru Vechi e muzeu, Muzeul nici el nu se simte bine, poate cel al Cofetăriei o fi mai „roz bonbon”. Operă, Teatru de Operetă, Facultăti de artă, nema, nema, nema³. Avem un teatru, o filarmonică cu un picior în groapă, Liceul de Artă, niște galerii de artă și Centrul Cultural care e un departament al Consiliului Județean ce asistă financiar în măsura posibilităților”Zilele” și festivalurile de prin județ.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.