Un autoturism furat, căutat în Spania, a fost depistat la PTF Nădlac

Un autoturism furat, căutat în Spania, a fost depistat la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism BMW, căutat de autorităţile din Spania din aprilie.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Gabriel Florin C., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Brăila, conducând un autoturism marca BMW înmatriculat în Spania.

La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile italiene.
În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile spaniole în data de 30.04.2015.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul contra sumei de 1.500 de euro, la începutul anului de la un conaţional din Braşov, de la care a primit şi documentele maşinii, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta este furată.

Autoturismul, an de fabricaţie 2000, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

bmw

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.