Veşti DURE pentru imigranţii români în Marea Britanie. AFLĂ ce le pregăteşte guvernul britanic

Veşti DURE pentru imigranţii români în Marea Britanie. AFLĂ ce le pregăteşte guvernul britanic

Guvernul britanic vrea să revizuiască radical regulile privind libertatea de circulaţie. Practic se urmăreşte stăvilirea imigraţiei din noile state ale Uniunii Europene până când economia acestora nu va ajunge la acelaşi nivel cu cea a Marii Britanii, potrivit Daily Mail.

Anunţul a fost făcut de Theresa May, ministrul britanic de interne, care a precizat că aplicarea acestor reguli ar însemna că imigranţii proveniţi din ţări dezvoltate, precum Franţa, ar avea acces liber în Marea Britanie, în timp ce imigranţii veniţi din state mai sărace, ca România şi Bulgaria, vor fi supuşi restricţiilor.

Ministrul a mai precizat că se lucrează şi la elaborarea unor măsuri pentru împiedicarea imigranţilor ilegali să se instaleze pe teritoriul britanic, dar şi pentru reducerea stimulentelor ce atrag în Marea Britanie imigranţii din UE.

Foto: Facebook

  1. asta inseamna practic sfarsitul uniunii europene. libera circulatie reprezinta principalul avantaj si este un drept castigat greu. se pot aplica alte masuri care sa previna toate gunoaiele de tigani sa ajunga in europa. cu totii ne ferim sa spunem adevarul, dar in sinea voastra stiti bine ca din cauza tiganilor suferim noi acum. si mai grav este ca tot noi suntem de vina pentru le-am permis sa faca ce vor. pana cand?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.