VIDEO/ AU FURAT banii unui CERȘETOR. Ce reacție au avut românii care au văzut întreaga scenă?

VIDEO/ AU FURAT banii unui CERȘETOR. Ce reacție au avut românii care au văzut întreaga scenă?

Un cerșetor care stă pe trotuar ca și când nu este atent la ceea ce se întâmplă în jurul său cade victimă „hoților”. O tânără trece pe lângă el, îi ia banii strânşi şi pleacă.

Multe persoane asistă la acest episod, dar prea puține reacționează. Totul se întâmplă în cadrul unui experiment social făcut de câțiva tineri români în încercarea de a afla cum reacţionează oamenii atunci când cineva fură banii unui cerşetor.

„Mă fată, de ce i-ai luat banii?”, îi spune la un moment dat o femeie tinerei care se grăbea să plece cu banii. „Hoața”, membră a echipei care a efectuat experimentul, i-a mulțumit femeii pentru reacţia pozitivă.

La un moment dat, locul fetei este luat de un adolescent care a procedat la fel. După ce a luat banii din fața cerşetorului, tânărul a fost oprit de un bărbat: „Nu ai dumneata un leu? Luaţi de la un cerşetor? Omul a stat acolo, a cerşit şi dumneata îi iei banii din cutie?”, spune bărbatul indignat.

Când a mai fost întrebat de ce a luat respectiva suma şi adolescentul a răspuns că îi este foame, câţiva tineri i-au spus că îi dau ei doar să îi returneze suma omului străzii. Văzând că acesta refuză, tinerii au insistat, moment în care întreaga echipă PacPAcStudioS a ieşit la iveală şi i-a anunţat pe aceştia că este vorba doar despre un experiment.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.