VIDEO/ Doamne, ce ALAI! NUNTA de care O SĂ-ŞI ADUCĂ AMINTE TOŢI! (GALERIE FOTO)

VIDEO/ Doamne, ce ALAI! NUNTA de care O SĂ-ŞI ADUCĂ AMINTE TOŢI! (GALERIE FOTO)

Cu mirii într-un Mercedes de culoare albă şi flancaţi de două TIR-uri, tot Mercedes… Aşa au plecat să se căsătorească doi tineri, spre uimirea tuturor celor care au apucat să-i vadă, sâmbătă după-amiază, pe străzile Aradului.

În urma lor, o coloană de maşini (ale nuntaşilor), dar şi un autocar care venea din străinătate (şi nu avea pe unde depăşi), cu pasageri la fel de miraţi ca şi arădenii de pe marginea drumului.

Claxoanele, în special cele ale TIR-urilor, s-au auzit de departe (şi până departe), spărgând liniştea unei după-amiezi care, în alte condiţii, ar fi putut trece drept una banală…

Video: Călin Bibe

  1. traim in Romania si aici e permis orice. numai niste cretini puteau face asta sa ocupe toate benzile

    Raspunde
  2. SC TRANS F.D.C. COMPANY SRL isi facea reclama

    Raspunde
  3. Ca in romania nu poti sa vezi in alta parte a lumii…

    Raspunde
  4. nu e vorba de reclama. pai cand mirii sunt motociclisti tot reclama e?? asa au vrut ei si e foarte bine. bravo daca asa au vrut!

    Raspunde
  5. Prostii is multi, si invidia mare , Sugeti-o !!!!

    Raspunde
  6. cred ca ar fi cazu sa nu mai fim asa de rautaciosi, nu mai conteaza daca au facut reclama sau nu, daca au blocat partial strada pentru cateva minute ,daca au claxonat si pana unde sau auzit claxoanele. A fost nunta , trebuia sa fie veselie si voie buna

    Raspunde
  7. bai muie , esti unul din acei nesimtiti ,care au pus la cale aceasta mascarada in stil tiganesc , in care o mana de cocalari sfideaza un oras intreg ,vrand sa arate ,ca ne doare in p.la de toti , facem ce vrem .
    ASA ca tu si toti cei ca tine ,sa ne sugi p.la la toti cei pe care i-ati sfidat cu alaiul vostru de prost gust ,si inca ceva , sa-ti stea in gat tortul de nunta pe care l-ai mancat .

    Raspunde
  8. Ce blocaj a fost pe o strada cu 3 benzi pe sens??? nenicilor sunteti prost dispusi si vorbiti in necunostinta de cauza, fiecare se organizeaza cum vrea, cu motocilete, sarete, calare, pe bicileta….ce are un eveniment mai special ca altul e unicitatea in sine.

    Raspunde
  9. Cocalari de Arad !!!!!

    Raspunde
  10. Foarte frumos bravo lor ca sunt distractivi si inventivi CASA DE PIATRA

    Raspunde
  11. Niste penibili, ne mai miram de alaiurile tiganesti dar nici noi nu suntem departe de ei. Sa le dea Dumnezo sa petreaca la fel si cand divorteaza ! Amin.

    Raspunde
  12. V-a doare asa-i ?? :))))) Voi daca v-a insurati , i sa mergeti cu tranvaiu pana la primarie si dupaia acasa cu voi !!!! Sa nu cumva sa v-a deranjati pe voi sau pe alti tampiti ca voi :)))

    Raspunde
  13. Miri plimbati cu dricu mai trebue sa vedem ….urmeaza si asta cit de curind . Suntem o tara de oameni bolnavi , plina de grandomani , mincinosi , hoti si perversi . Noi nu avem dupa ce bea nici apa dar la grandomanie suntem primi . Vai de soarta noastra.

    Raspunde
  14. stai sa se insoare ala cu polaris sa vezi un alai de nunta cu gunoiere si vitange

    Raspunde
  15. (cocalar) Hai si zimi in fata asta, ca te calc in picioare si ma pis pe tine de gunoi. Sunteti tari toti in comentari aici fara nume …Spuneti-mi in fata ca va fut pe toti !!!!

    Imi Sugeti pula Totzi care au treaba ….. !!!!

    Raspunde
  16. Esti tampit rau :)))))) , Sugi pula

    Raspunde
  17. Ofticati pizdi ca muriti de ciuda =)) =))=)) ca uni stiu cum SA SE distreze.

    Raspunde
  18. sincer cred ca ”domnul” cocalar este un om foarte frustrat ca altfel nu-mi explic de ce da textele astea stupide care nu au nici un rost si nici o valoare pentru nimeni.Da sincer nu gasesti alta cale sa te remarci?????????Asa au vrut si atat!!!Si nu-s primii nici ultimii care fac asa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.