VIDEO/ Frumoasa Mădălina Ghenea, în IPOSTAZE FIERBINȚI alături de Cristiano Ronaldo

VIDEO/ Frumoasa Mădălina Ghenea, în IPOSTAZE FIERBINȚI alături de Cristiano Ronaldo

Desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012, Mădălina Ghenea apare în ipostaze fierbinți alături de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, în reclama pentru primul parfum al jucătorului de la Real Madrid, intitulat „Legacy”.

Cristiano Ronaldo a publicat pe reţelele de socializare şi o fotografie de la evenimentul de lansare a parfumului său, în care sportivul apare alături de zece fotomodele. „Se pare că totul a mers bine la lansarea parfumului meu”, a scris Ronaldo, după evenimentul care a avut loc miercuri seara.

La lansarea parfumului au fost prezenţi şi impresarul Jorge Mendes, dar şi coechipierul lui Ronaldo, Pepe.

Actrița și modelul Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com. De-a lungul timpului, frumoasa româncă a avut relații cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender.

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în „Youth/ La Giovinezza”, de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.