ACCIDENT GRAV pe DN 7. S-au lovit TREI TIR-uri!

ACCIDENT GRAV pe DN 7. S-au lovit TREI TIR-uri!

 

Pe DN 7, în afara localităţii Milova, a avut loc un accidet rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Accidentul a avut loc astăzi,  în jurul orei 09.20.

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un TIR înmatriculat în Cehia, pe DN 7, în afara localităţii Milova, pe direcţia Deva-Arad, datorită neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, carosabilul fiind umed, a frânat, moment în care partea din spate a semiremorcii a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat iniţial în coliziune laterală cu un TIR înmatriculat în Ungaria, iar ulterior în coliziune frontală cu un alt TIR înmatriculat în Ungaria, care circula în spatele primului TIR acroşat”.

Accidentul a avut ca urmare rănirea destul de gravă a conducătorului celui de-al doilea TIR, cu care a avut loc coliziunea frontală. Victima, un bărbat de 41 de ani, cetăţean maghiar, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii continuă cercetările.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.