Întâlnire între MEDICI şi PĂRINŢI, pe tema VACCINĂRILOR

Întâlnire între MEDICI şi PĂRINŢI, pe tema VACCINĂRILOR

Societatea Medicilor de Familie Arad (SMFA), în parteneriat cu Primăria Arad, organizează sâmbătă, 12 septembrie 2015, începând cu ora 14, la Teatrul de Marionete Arad, o întâlnire a medicilor cu pacienții pentru a discuta pe tema
vaccinărilor.

Acest eveniment oferă prilejul unei întâlniri informale, relaxate, diferită de „ritualul” actului medical care se desfășoară în cabinetul medical, unde pacientul nu se simte întotdeauna confortabil. La dezbaterea pe care SMFA o
organizează, medicii își propun să discute despre vaccinurile care sunt recomandate copiilor mici și școlarilor, dar și adulților, concentrându-și întreaga atenție asupra întrebărilor puse de cei prezenți, pentru a lămuri toate aspectele generatoare de teamă vis-à-vis de vaccinare si miturile care circulă în legătură cu acestea.

Cât de important este pentru copii să fie vaccinați? Dar pentru adulți? Cât de utile sunt vaccinurile? Ne protejează cu adevărat? Ne fac rău? Unde să ne informăm mai corect? – invitații care vor răspunde întrebărilor sunt personalități importante în domeniul lor de activitate: dr. Adriana Pistol, de la Institutul Național de Sănătate Publică, Ovidiu Covaciu autor al blogului dedicat științei „Insula Îndoielii” şi producător al podcastului „Sceptici în România”, dr. Grațiana Chicin de la Direcția de Sănătate Publică Timișoara, dr. Gindrovel Dumitra medic de familie, dr. Mădălina Vesa medic de familie, și gazda, dr. Dorica Sănduțu, medic de familie.

În primele anunțuri de pe rețelele de socializare, invitația s-a adresat mămicilor, dar sunt așteptați toți cei care sunt interesați de protejarea și menținerea sănătății prin vaccinare, indiferent de vârstă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.