VIDEO/ HAOS în Londra: Ard cablurile în interiorul trotuarelor

VIDEO/ HAOS în Londra: Ard cablurile în interiorul trotuarelor

Poliţia londoneză a declarat INCIDENT MAJOR un incendiu izbucnit miercuri după-amiază la Londra.

Mii de persoane au fost evacuate dintr-o zonă centrală, iar strada Kingsway a fost complet izolată. Şoferii sunt sfătuiţi să ocolească zona.

Şase cisterne se află la locul incidentului şi aşteaptă deconectarea livrării cu energie electrică în zonă, înainte de a interveni pentru a stinge flăcările, scrie The Telegraph.

Două mii de persoane au fost evacuate din clădirile din zona centrală a Londrei. Incendiul a izbucnit sub trotuar în zona Holborn, unde, spun pompierii, ard cablurile electrice. La suprafaţă se vede cum iese fumul.

Un cordon de siguranţă de 25 de metri a fost instituit în zonă şi serviciul de pompieri a trimis 35 de pompieri la faţa locului.

Pe măsură ce fumul cuprinde întreaga zonă, staţia de metrou Holborn şi tribunalul Royal Courts of Justice au fost închise. Incendiul a provocat amânarea sau anularea unor spectacole în teatrele din West End.

Echipajele de intervenţie încearcă să prevină răspândirea incendiului la clădirile apropiate şi aşteaptă oprirea livrării de electricitate înainte de a stropi flăcările cu apă.

Pompierii londonezi au relatat că nu s-a înregistrat niciun rănit, iar navetiştii sunt sfătuiţi să evite zona.

 

incendiu 1 incendiu 3 incendiu 4 incendiu londra incendiu

Foto: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.