VIDEO/ Imagini ŞOCANTE cu TENTATIVA de OMOR asupra unei vânzătoare din Arad

VIDEO/ Imagini ŞOCANTE cu TENTATIVA de OMOR asupra unei vânzătoare din Arad

Au fost date publicităţii imagini cu momentul atacului asupra vânzătoarei de la o alimentară de lângă Atrium Mall, eveniment deosebit de violent petrecut duminică.

Din imaginile filmate de camera de luat vederi a magazinului se vede cum un tânăr, care a fost reţinut ulterior la Nădlac, o atacă şi o înjunghie pe vânzătoare. Victima, în vârstă de 58 de ani, a fost înjunghiată în buză, membre şi coapse.

Făptaşul, Gheorghe Petru Baraș, este recidivist, el fiind condamnat în trecut la patru ani de închisoare pentru furt. A fost eliberat din penitenciar în 2016.

Acesta şi-a recunoscut fapta şi, foarte probabil, încadrarea infracţiunii comise va fi, în acest caz, tentativă de omor.

Atenţie, urmează imagini şocante!

Aceasta scursura sociala, acest rebut genetic a fost eliberat de curand din puscarie. A ramas printre noi doar atat cat sa incerce sa omoare o femeie cinstita, care munceste pentru a trai. Atacatorul, care a cautat sa loveasca letal cu cutitul, a furat apoi banii din sertarul casei de marcat, apoi a fugit spre granita. Politistii ce la Biroul de Investigatii Criminale l-au prins dupa numai cateva ore, in zona frontierei cu Ungaria. Cinste lor!

Posted by Cristi Cotuna on 12 Martie 2018

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.