VIDEO/ Îmbrăţişări și declarații de dragoste, acceptate ca MIJLOC DE PLATĂ de un cunoscut lanț de magazine fast-food

VIDEO/ Îmbrăţişări și declarații de dragoste, acceptate ca MIJLOC DE PLATĂ de un cunoscut lanț de magazine fast-food

Îmbrățișările și alte forme de exprimare a afecțiunii vor fi acceptate ca mijloc de plată pentru produsele cumpărate din lanțul de magazine de tip fast food McDonald’s.

Nu este vorba despre vreo nouă politică a firmei, ci doar de o ofertă promoțională, care se va desfășura din 2 februarie şi până de Sfântul Valentin, în Statele Unite ale Americii.

Persoanele care vor beneficia de această promoție vor fi selectate la întâmplare, doar în anumite momente şi în anumite magazine ale grupului care vor fi anunţate din timp. Fiecare „câştigător” va fi instruit de un angajat al companiei McDonald’s, care îi va arăta acestuia felul în care trebuie să interpreteze „o exprimare întâmplătoare a iubirii”.

Grupul american va lansa campania „Pay with Lovin’” („Plătiţi cu iubire”) printr-o reclamă ce va fi difuzată duminică seara la gala Super Bowl.

Reclama a fost deja difuzată vineri pe site-ul YouTube și prezintă mai mulţi angajați ai McDonald’s care îi iau prin surprindere pe diverşi clienţi, în momentul în care, în loc să anunţe suma pe care acele persoane trebuiau să o achite, le-au cerut să efectueze un număr de dans, să îşi îmbrăţişeze însoţitorii sau să telefoneze mamelor lor pentru a le spune că le iubesc.

Terri Hickey, purtătoare de cuvânt a companiei McDonald’s, spune că grupul american se aşteaptă ca aproximativ 1 milion de clienţi să beneficieze de această ofertă insolită.

Oferta promoţională vine într-o perioadă destul de agitată pentru McDonald’s, după ce directorul executiv a părăsit brusc grupul în această săptămână, din cauza vânzărilor slabe ale companiei.

https://www.youtube.com/watch?v=iq2Sm2XGv_s

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.