IMAGINI INCREDIBILE cu un RECHIN TIGRU, surprinse în Bahamas

IMAGINI INCREDIBILE cu un RECHIN TIGRU, surprinse în Bahamas

Un fotograf britanic a reușit să imortalizeze câteva imagini incredibile cu un RECHIN TIGRU, în timpul unei expediţii pe care a făcut-o în Bahamas.

Adam Hanlon, un fotograf în vârstă de 46 de ani a imortalizat dinții şi branhiile rechinului tigru, devenit extrem de curios în momentul în care a văzut camera foto.

„Am fost norocos să-mi setez camera înainte ca rechinii să mă abordeze. Sunt destul de lenți şi precauţi, dar citind comportamentul lor poţi observa dacă prezintă un interes. Mulţi rechini îşi folosesc organele senzoriale din gură şi nas pentru a aduna informaţii despre mediul în care se află”, a explicat Hanlon.

Fotograful britanic a avut în ocean şi o ladă cu alimente, din care a hrănit rechinul cât timp i-a făcut fotografiile de mai jos.

„Nu a încercat să muşte camera, ci mai degrabă a încercat s-o simtă, să vadă ce este”, a mai spus Hanlon.

Rechinul tigru este unul dintre cele mai agresive animale din această specie. Vânează în special noaptea şi devorează tot ce prinde în cale, chiar şi metal.

Oamenii nu scapă de furia rechinului tigru, la mai multe specii fiind găsite rămăşiţe umane în stomac. Lungimea lor este între 2,5 şi 3,5 metri şi cântăresc între 385 şi 635 de kilograme.

În topul celor mai agresivi rechini din lume, ei se situează pe locul trei.

rechin3 rechin2 rechin

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.