VIDEO/ Momentul în care un tip îi spune lui Obama „Nu te atinge de prietena mea!”

VIDEO/ Momentul în care un tip îi spune lui Obama „Nu te atinge de prietena mea!”

Președintele Americii Barack Obama s-a trezit într-o situaţie hilară la începutul acestei săptămâni, când a mers să-și exprime votul la alegerile legislative din SUA, într-o secţie de vot din Chicago.

În timp ce introducea buletinul de vot în urnă, un bărbat s-a apropiat de el şi l-a avertizat pe preşedinte: „Nu te atinge de prietena mea!”. Femeia despre care vorbea pe nume Aia Cooper se afla chiar lângă liderul american şi s-a simţit jenată după observaţia făcută de iubitul său.

„Chiar nu plănuiam să fac asta”, a glumit Obama cu tânăra din cabina de lângă, cu care a continuat să vorbească. „E un exemplu de ‘tovarăș’ care nu face decât să te umilească, fără să aibă măcar un motiv”, i-a spus preşedintele american.

„Iar acum te vei duce acasă şi vei vorbi cu prietenele tale despre asta. Cum îl cheamă?”, a întrebat el.

„Mike, i-a răspuns Cooper.

„Nu-mi vine să cred cum e Mike. E aşa un fraier”, a replicat preşedintele.

„Chiar este”, a aprobat femeia.

„Acum dă-mi un un pupic ca să aibă un motiv să vocifereze”, i-a spus Obama, în timp ce a luat-o în braţe şi a pupat-o pe obraz. „Acum chiar are de ce să fie gelos”, a încheiat președintele.

Aia Cooper a povestit întreaga întâmplare în faţa camerelor de filmat, spunând că Obama i-a dat o simplă îmbrăţişare şi un pupic pe obraz, nimic mai mult. „Te rog, Michelle, nu veni după mine!”, a glumit ea.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.