A MIMAT COMA timp de 2 ani ca să scape de o CONDAMNARE

A MIMAT COMA timp de 2 ani ca să scape de o CONDAMNARE

S-a prefăcut că e în comă timp de doi ani pentru a evita să ajungă la pușcărie, însă, în cele din urmă a fost prins de polițiști, după ce aceștia au intrat în posesia unor fotografii în care bărbatul apărea plimbându-se fără griji prin magazine, împreună cu familia sa.

Este povestea britanicului Alan Knight, de 47 de ani, care i-a furat vecinului său Ivor Richards peste 40.000 de lire sterline, bani pe care i-a folosit ca să îşi cumpere o mașină și să plece în vacanțe.

„Din nefericire, Ivor Richards nu avea familie şi Knight a preluat responsabilitatea îngrijirii sale”, a declarat detectivul Harry Paul, care a spus că acesta i-a furat ulterior economiile.

Knight, care trăia din ajutoare sociale în casa sa din Swansea (Țara Galilor) a reuşit, apoi, să evite procesul ducându-se la spital de mai multe ori. Medicii, însă, au observat că acesta mânca singur, se spăla pe faţă şi scria.

Soţia lui Knight, Helen, a participat şi ea la înşelăciune, pretinzând că a fost nevoită să aibă grijă de el după ce acesta căzuse şi îşi rupsese gâtul în timp ce închidea garajul. Iniţial, judecătorilor li s-a spus că în urma incidentului, bărbatul a intrat în comă.

Procurorii au reuşit, însă, să obţină imagini de pe camerele video pe o autostradă, suprinse când Knight conducea maşina şi a fost filmat şi într-un magazin.

Anchetatorii au încercat să îl cheme în instanţă pe Knight de cel puţin două ori, dar de fiecare dată el s-a internat în spital, soția sa pretinzând că starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutăţit.

În cele din urmă, Knight a fost informat că procesul se va ţine cu sau fără el şi a ales să se prezinte la proces într-un scaun cu rotile şi purtând o proteză cervicală.

Bărbatul a recunoscut furtul şi frauda şi urmează să ispășească ani grei de pușcărie.

Foto: walesonline.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.