VIDEO/ Papa Francisc, IMPRESIONAT de un român stabilit în Italia!

VIDEO/ Papa Francisc, IMPRESIONAT de un român stabilit în Italia!

Un român stabilit în Italia a reuşit să îl determine pe Papa Francisc să se oprească din drumul Său, pentru a oferi binecuvântare unei femei cu handicap.

Suveranul Pontif se deplasa cu maşina oficială pe o autostradă din Calabria, când a observat semnele unei familii, care îi cerea să se oprească și să vadă îngerul care îl aștepta”.

Papa Francisc a oprit coloana de mașini și a coborât pentru a o binecuvânta pe femeie.

Bărbatul care l-a oprit pe Papa Francis este Ivan Parfenie, stabilit de 10 ani în Peninsulă. Tânăra pentru care a obţinut binecuvântarea, Roberta, are 21 de ani şi este imobilizată încă de la naştere.

Aceasta a transportată de la mare distanţă şi a fost scoasă pe o targă, fiind ajutată să respire de aparate.

Românului i-a venit ideea să pună bannere pe autostradă, pe care a scris: „Papa, opreşte aici ca să vezi un înger care te așteaptă”. Mesajul l-a impresionat pe Suveranul Pontif, care a cerut şoferului său să oprească, sfidând încă o dată măsurile de securitate care se impun potrivit canoanelor bisericești.

„Încă nu pot să cred, îţi mulţumesc sfinte Părinte… Îi mulţumesc Papei pentru că ne-a oferit acest moment de bucurie”, a scris Pamela, sora Robertei, pe pagina sa de Facebook.

Filmuleţul în care Papa Francisc apare binecuvântând-o pe autostradă pe tânăra infirmă a fost postat pe Youtube de român şi a strâns sute de mii de vizualizări.

Foto: mirror.co.uk

  1. ” Suveranul Pontif se deplasa cu maşina oficială pe o autostradă din Calabria, când a observat semnele unei familii, care îi cerea să se oprească și să „vadă îngerul care îl aștepta”.” – … pe autostrada ????? jalnic daca nu stiti cum arata o autostrada .

    Raspunde
  2. autostrada e o strada pe care circula autovehicule. deci, auto+strada :)))))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.