FACE MINUNI! O altă vedetă din România A ÎNTINERIT prin TERAPIA DRACULA

FACE MINUNI! O altă vedetă din România A ÎNTINERIT prin TERAPIA DRACULA

Obsedate de frica ridurilor care apar odată cu înaintarea în vârstă, tot mai multe vedete apelează la TERAPIA DRACULA, o metodă de întinerire care prinde teren în întreaga lume.

Terapia cu sânge le-a convins, de-a lungul timpului, pe vedete de de la noidin țară, precum: Dj Wanda, Cătălin Botezatu sau Dana Săvuică, iar de curând, o altă vedetă s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a întineri.

Este vorba despre designerul Răzvan Ciobanu, care s-a decis să îşi încerce norocul.

„Să ne facem mai tineri şi mai frumoşi. La începutul verii fac câte o vizită la doctor. Astăzi am încercat ceva nou. Nu că nu îmi convenea cum arăt, dar dacă pot să păstrez lucrurile într-o stare bună cât mai mult timp, de ce să nu o fac?”, a declarat Răzvan Ciobanu pentru Prima TV.

O şedinţă pentru o astfel de procedură costă aproximativ 600 de euro, iar în ultima vreme, terapia și-a găsit tot mai mulți adepți în rândul bărbaților.

Răzvan Ciobanu a precizat că a apelat la biolifting, procedura cunoscută drept terapia Dracula, pentru că nu rămâne niciun fel de urmă.

„Sunt uşor obsedat să nu îmi apară vreun rid sau ceva la față. Am mai avut intervenţii. Acum am făcut un biolifting. Mi se pare nou că nu bagi niciun compus care nu îţi aparţine. Gelul care se prepară este obţinut din sângele tău”, a adăugat designerul român.

Foto: indiatimes.in

  1. […] Wild Blood – doar vorbim de un brand structurat în jurul celui mai cunoscut vampir din lume, Dracula. Sunt doar câteva dintre promoțiile marca Vlad Cazino, multe altele fiind lansate în diferite […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.