VIDEO/ Scandal MONSTRU în CJA şi PDL: Consilierilor judeţeni ai democrat-liberalilor li s-a cerut DEMISIA

VIDEO/ Scandal MONSTRU în CJA şi PDL: Consilierilor judeţeni ai democrat-liberalilor li s-a cerut DEMISIA

A ieşit cu scandal în şedinţa Consiliului Judeţean Arad de miercuri, după ce vicepreşedintele Adrian Ţolea a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului cu numărul 11, care prevedea rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al Judeţului Arad pe anul 2014.

Practic, prin acest proiect, s-au alocat bani pentru reparaţiile necesare la drumurile judeţene, pentru continuarea lucrărilor la Unitatea Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad şi pentru dotarea cabinetului de Urgenţe Stomatologice.

Din capul locului trebuie spus că Ţolea nu a acţionat din senin, ci în baza sarcinilor de partid. Practic, la PDL Arad s-a hotărât ca aceşti bani să nu fie daţi la drumuri, UPU şi Urgenţe Stomatologice, ci unor primării, deşi din punct de vedere legal acest lucru era imposibil. Dar, la PDL se pare că nimic nu e imposibil – de aici şi poziţia lui Adrian Ţolea, care a reuşit să-i înfurie pe mai toţi consilierii judeţeni din sală.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu a refuzat să scoată proiectul de pe ordinea de zi, beneficiind în acest sens de sprijinul majorităţii consilierilor. El a explicat ce se va face cu banii respectivi, astfel că proiectul a fost votat cu un singur vot împotrivă, cel al lui Adrian Ţolea.

Lucrurile nu s-au terminat însă aici: consilierii judeţeni ai PDL au fost chemaţi la „împărăţie”, adică la partid, unde pentru gestul pe care l-au făcut (acela de a vota proiectul susţinut de Ioţcu) li s-au cerut demisiile în alb.

În plus, pentru ca manipularea să fie completă, primarilor Alianţei Creştin Liberale li s-a spus că Nicolae Ioţcu nu a dorit să le dea bani. Că, ulterior, aceştia s-au lămurit cine are dreptate în acest caz a fost doar o chestiune de timp…

  1. Tot stau si ma mir cum de a scapat nebatut Tolea. Trebuia pus titlu mare la articol TOLEA LINGAUL IMPOTRIVA INVESTITIILOR IN INFRASTRUCTURA SI SANATATE. Dupa cum a spus si domnul presedinte Iotcu , Tolea sa dea mai des pe la CJA ca sa stie ce voteaza si ce se intampla in institutie pentru ca a fost ales consilier judetean nu consilier municipal. Sau poate dupa aprobarea OUG de joi va migra de la CJ direct in bratele lui falca la PMA

    Raspunde
  2. Tolea a fost super penibil, sincer, mie nu imi place de Iotcu dar nu este om in Arad care sa nu vada ca au fost investitii serioase la spitalul judetean, e mai bine pentru pacienti, dar pentru unii asta nu conteaza…

    Raspunde
  3. Daca toti din PDL ar avea caracterul si mentalitatea Domnului IOTCU,ar fi mult mai bine pentru tot judetul,dar din pacate unii alearga doar dupa functii.

    Raspunde
  4. Pentru cei din conducerea PDL Arad e o practica obisnuita cu demisiile in alb cerute consilierilor pentru ceilalti care „trebuie ” sa vina si care nu asculta ordinele presedintelui PDL Arad.Din pacate dupa ce domnul Seculici a renuntat la functie,PDL Arad este intr-un picaj incontinuu,in care daca lucrurile nu se fac cum se ordona de la centru se incearca la demiterea persoanelor.A se vedea si evenimentul de la PDL Vinga de acum 2 ani in care actualul presedinte PDL Arad a sustinut actiunea de demisie in alb si ulterior revenind dupa 2 ani cu anumite promisiuni si care nu si le-au adus la bun sfarsit.

    Raspunde
  5. Daca e destept Iotcu pleaca la PSD.Acolo ar avea mai multe avantaje,inclusiv un nou mandat de președinte

    Raspunde
  6. da de ce sa plece Iotcu? Sa plece Falca cu Tolea!

    Raspunde
  7. De ce sa demisioneze consilierii jud. pt ca nu asculta ordinele lui FALCA si nu-l lasa pe Tolea sa termine banii CJA,poate vrea sa-si termine casa…LIBRICUL DRACULUI.

    Raspunde
  8. in sfarsit,o adiere usoara de democratie la pdl.

    Raspunde
  9. unde ai vazut tu asa ceva?

    Raspunde
  10. Pentru cine nu vede Iotcu – Falca 1 – 0 , Tolea e doar marioneta 🙂

    Raspunde
  11. Rusine sa va fie domnule Tolea.ConsilieriiPDL v-au pus vicepresedinte la CJA iar acum vreti sa-i fortati sa faca ilegalitati.

    Raspunde
  12. Apropo de declaratia domnului Tolea facuta in fata presei, acuzandu-l pe Domnul Iotcu ca a actionat dictatorial in sedinta ,NOI MEMBRII ACTIVI AI PDL,ADICA NUCLEUL DUR,suntem de alta parere.Parerea noastra este ca DICTATORIAL actioneaza domnul FALCA ,TOLEA,D-NA PISTRU si alti acoliti ai dansilor. Va asiguram pe toti din acest cerc ca pe viitor nu ve-ti mai beneficia de sustinerea noastra ,indiferent la ce functie ve-ti candida.Prin atitudinea pe care a-ti avut-o in ultima vreme a-ti reusit sa dezbinati Partidul. Si inca ceva;mai lipseste CHIRILOAVA la Organizatia de femei si totul e in regula!

    Raspunde
    • Cu cine ai studiat limba română? „a-ți” și „ve-ți”? Defapt voi pedalezi vi-s agramați de la vladica la opinca… La cata iubire este intre grupurile voastre. (de interese) , mai bine ați lua o camera la hotel și ați pune-o de o orgie. Oricum nu va duce debla. :)))

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.