VIDEO/ Scene IREALE la Nadăş: Oameni EXECUTAŢI SILIT cu jandarmii, în favoarea familiei Colţeu

Cazul Nadăş, unul de notorietate, unde o familie (Colţeu) a câştigat în istanţă inclusiv satul şi biserica, în urma unor hotărâri judecătoreşti contestate şi asupra cărora planează numeroase suspiciuni, şi-a mai consumat, miercuri, un episod.

Executorul judecătoresc a apelat la jandarmi pentru evacuarea familiei lui Iovu Biriș din sălaşul deţinut şi de pe terenul pe care l-a muncit până la apariţia familei Colţeu în această ecuaţie, care are încă multe necunoscute şi este în vizorul DNA.

A ieşit scandal şi îmbrânceli cu jandarmii, aşa cum se poate vedea şi în materialul filmat.

Sursa video: youtube

  1. judecatorii aia merita puscaria

    Raspunde
  2. Tara plina de penali -judecatori, executori, politicieni! Colteii profita de coruptia care ne macina. Nu ma asteptam ca si Jandarmeria sa faca jocul mafiotilor. Comportament jalnic al jandarmilor!

    Raspunde
    • Comentariu succint,la obiect! Subscriu,cu precizarea ca in instantele din judet coruptia ajunge la nori,averile sunt pt.10 vieti,dar nimeni nu-i deranjeaza. Noi,stam in casa,privim la tv,comentam pe site,dar nu avem actiunea civica in sange. Sa dam,odata,jos cancerul din toate institutiile statului si sa le aratam „beciul domnesc”! ps. Va amintiti de marele escroc rosu,Nicusor Constantinescu? Va amintiti cum medicii i-au dat scrisori medicale,ca are cancer,ca mai are de trait 6 luni? Va amintiti ca judecatorii l-au lasat sa o taie in SUA? …Nimic nu s-a confirmat,escrocul analfabet este liber,o duce bine,in viloaie,cu milioane de euro furate….la fel si judecatorii din dosar!!1

      Raspunde
  3. Respect satenilor din Nadas pt ca s-au solidarizat

    Raspunde
  4. Fam Colteu a facut presiuni de tot felul asupra lor,bravo lor.rezistati oameni buni!

    Raspunde
  5. Bravo nadasenilor pentru solidaritate! Oameni simpli cu caractere admirabile! Fiti tari si solidari! Dreptatea e de partea voastra!

    Raspunde
  6. TOVARASUL jandarm a vorbit mai mult ca executorul (inseamna ca e baiat „”‘destept”””!!!) .Pacat de uniforma. De fapt nici nu merita bagat in seama, de asta merge bine tara .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.