VIDEO/ Scurtmetrajul „ARAD. My Virtual Diary”, o DECLARAŢIE DE DRAGOSTE faţă de oraşul nostru

Scurtmetrajul „ARAD. My Virtual Diary” sau, tradus, „ARAD. Jurnalul meu virtual”, este cadoul de Anul Nou al regizoarei Carmen Lidia Vidu pentru oraşul nostru. Acesta a fost lansat în prima zi a anului 2016 – care este şi ziua de naştere a regizoarei originare din Arad.

„Cadoul meu de An Nou şi de ziua mea de naştere e declaraţia de dragoste pe care am facut-o părinților mei şi oraşului meu în scurtmetrajul ARAD. Jurnalul meu virtual. Îmi iubesc familia, oraşul, vecinii, teatrul, ştrandul, târgul de vechituri, langoşii şi multe nimicuri care mi-au făcut copilaria să pară cu un pas în realitate şi cu unul în fantezie. La mulți ani tuturor! Bucuraţi-vă de Noul An!” – a declarat Carmen Lidia Vidu.

Scurtmetrajul poate fi vizionat în varianta integrală pe pagina oficială de Facebook a regizoarei: https://www.facebook.com/SufletelulIustinei.

Carmen Lidia Vidu, primul şi cel mai important regizor de teatru multimedia din România, a fost distinsă anul trecut cu Premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar: „O scurtă istorie Astra Film”.

Sursa: Amos News

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.