VIDEO ȘOCANT/ Copilă de 3 ani ÎNECATĂ de tatăl ei într-o piscină. Momentul, SURPRINS de camerele de supraveghere ale hotelului

VIDEO ȘOCANT/ Copilă de 3 ani ÎNECATĂ de tatăl ei într-o piscină. Momentul, SURPRINS de camerele de supraveghere ale hotelului

Ultimele clipe de viață ale unei fetițe de numai 3 ani au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui hotel din Mexic.

Copila a murit înecată după ce tatăl ei vitreg a aruncat-o în piscină. Bărbatul a profitat că mama micuței dormea, a mers la piscina hotelului din Morelia (sud-vestul statului mexican Michoacan), unde erau cazați, și a aruncat-o, fără milă, în piscină.

Filmarea care surprinde oribila crimă a fost făcută publică pe Youtube, confirmând, astfel, suspiciunile autorităților.

Bărbatul corpolent, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, este văzut de mai multe ori în video aruncând fetiţa în piscina hotelului.

Filmarea dezvăluie zbaterile micuței, care luptă să se menţină la suprafaţa apei. Incidentul s-a petrecut în data de 12 august a.c.

Bărbatul îşi aruncă fiică vitregă de mai multe ori în piscina chiar şi în timp ce alte persoane erau în apă. La un moment dat, aruncă fetiţa în apă, se întoarce cu spatele şi revine abia când copilul este total acoperit cu apă.

În urma necropsiei s-a stabilit cu certitudine că fetița a murit înecată. Bărbatul a fost arestat sub acuzația de omor.

Foto: colombia.com

  1. Filmarea arata mai degraba cum tatal incearca sa-si invete copilul sa inoate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.