VIDEO/ Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE de bodyguarzi, în centrul Aradului. UPDATE: Agresorii, vizaţi într-un DOSAR PENAL

VIDEO/ Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE de bodyguarzi, în centrul Aradului. UPDATE: Agresorii, vizaţi într-un DOSAR PENAL

Pressalert.ro a dat publicităţii imagini şocante, cu un tânăr care a fost bătut cu cruzime de bodyguarzi în centrul Aradului, după ce la rândul lui acesta a agresat un angajat al unei firme de pază.

Incidentul a avut loc în urmă cu două luni, când tânărul l-a rănit cu un cuţit pe unul dintre bodyguarzi, într-un local situat în incinta Ştrandului Neptun. Agresorul a fost descoperit câteva zeci de minute mai târziu de colegii celui atacat, care şi-au făcut singuri dreptate, bătându-l cu cruzime pe tânăr, chiar peste drum de Primăria Municipiului Arad. Imaginile „răzbunării” au fost atât de şocante încât au fost şterse de Youtube.

De remarcat, că înainte să o păţească, tânărul l-a înjunghiat de mai multe ori pe bodyguardul firmei de pază, inclusiv în zona ficatului, după ce acesta a încercat să-l de afară din local, unde avusese un conflict cu o chelneriţă.

La ora actuală, tânărul este cercetat pentru tentativă de omor.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad informează că în cazul agresării tânărului există întocmit un dosar de cercetare instrumentat de un procuror criminalist. Iată ce a transmis Parchetul:

COMUNICAT DE PRESĂ, 20 FEBRUARIE

 

  1. Ce firma de paza? Aia sunt grupare interlopa toata ziua dar mai ales noaptea…

    Raspunde
  2. fara indoiala criminalul ala merita o corectie dar nu de la alti idioti ca si el. si brutele alea trebuie cercetate tot pentru tentativa de omor!

    Raspunde
  3. […] VIDEO/ Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE de bodyguarzi, în centrul Aradului. UPDATE: Agresorii, vizaţ… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.