Video/ Un om al străzii A DAT O LECȚIE CUM RAR SE VEDE. Ce a urmat este INCREDIBIL!

Video/ Un om al străzii A DAT O LECȚIE CUM RAR SE VEDE. Ce a urmat este INCREDIBIL!

Josh Paler Lin este un tânăr din SUA care în timpul liber face farse şi experimente sociale pentru canalul personal de pe YouTube. În cadrul unui astfel de experiment l-a întâlnit pe Thomas, un om al străzii care a devenit celebru în întreaga lume în ultimele zile. Ceea ce a început ca un experiment social s-a transformat într-o adevărată lecţie dată de omul străzii, iar răsplata nu a întârziat să apară.

Totul a început în momentul în care Josh i-a oferit lui Thomas 100 de dolari pentru a vedea ce va face cu banii. „Dumnezeule, nu se poate. Eşti sigur? Îmi vine să plâng!”, a exclamat omul străzii.

Acesta a fost filmat apoi cu camera ascunsă pentru a vedea ce face cu banii. Pentru început omul străzii a intrat într-un magazin ce vindea în special băuturi alcoolice.

„E clar, îşi cumpără alcool”, a fost reacţia privitorilor, dar ce urmau să vadă în minutele ce au urmat i-a lăsat cu gurile căscate. Thomas a cumpărat mâncare de toți banii, pe care a împărțit-o cu alţi oameni ai străzii.

Năucit de gestul lui Thomas, Josh Paler Lin a alergat în grabă către el pentru a-i oferi încă 100 de dolari. Avea astfel să afle că Thomas era om al străzii de doar patru luni. El renunțase la serviciu pentru a avea grijă de părinţii săi, grav bolnavi, care au decedat la un interval de doar două săptămâni. Fără serviciu şi fără niciun sprijin, şi-a pierdut astfel şi locuinţa şi a ajuns pe drumuri.

Copleşiţi de gestul lui Thomas, autorii experimentului au dorit să-i ofere o mână de ajutor, prin organizarea unei strângeri de fonduri în mediul online. Suma dorită era de 10 mii de dolari în 30 de zile, pentru a-i oferi lui Thomas şansa unui nou început.

Spre surpriza multora, banii au fost adunaţi în mai puţin de o zi. Strângerea de fonduri nu s-a oprit însă aici, iar Thomas are acum peste 120 de mii de dolari, în condiţiile în care mai sunt 24 de zile în care se mai pot face donaţii.

Imaginile cu gestul său au fost vizualizate pe Youtube de peste 26 de milioane de oameni din întreaga lume.

  1. astfel de minuni sa fie in fiecare zi pretutindeni 🙂

    Raspunde
  2. ma indoiesc ca asa ceva s-ar putea produce aici in Spania unde locuiesc, din cel putin doua motive.
    – eu nu cred pe nimeni in stare sa dea unui necunoscut echivalentul celor 100 dolari
    – cel care s-ar alege cu un astfel de cadou, niciodata nu va ajuta aproapelui sau
    – astfel de campanii se fac de obicei pentru a manipula masele populare cu scopul final de a obtine ceva in schimb ( renume, campanii electorale, studierea pietii, publicitate, etc. )

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.