VIDEO/ Un român a impresionat zeci de oameni în gara din Amsterdam! Tânărul a găsit un pian și a cântat imnul național

VIDEO/ Un român a impresionat zeci de oameni în gara din Amsterdam! Tânărul a găsit un pian și a cântat imnul național

Zeci de oameni aflați în gara din Amsterdam au fost impresionați de un tânăr român. Valentin Astănculesei a văzut un pian și s-a gândit să le facă o surpriză românilor de Ziua Națională, aşa că s-a apucat să cânte „Deșteaptă-te române”.

Momentul a fost filmat și postat pe pagina sa de Facebook. Gestul tânărului a atras sute de comentarii apreciative ale conaţionalilor, iar postarea sa a fost distribuită de peste 10.000 de oameni pe pagina de socializare.

„Pentru că se apropie 1 decembrie şi pentru că mă bucur de lucrurile petrecute în România în ultimele săptămâni şi pentru că în gara din Amsterdam am găsit un pian, am cântat imnul împreună cu câţiva olandezi care s-au oprit din drum şi m-au acompaniat”, a scris pe pagina sa de Facebook duminică, românul, care se afla la Amsterdam Central Station în momentul în care a cântat imnul național.

După scurta sa reprezentație, Valentin a fost aplaudat de toţi cei prezenţi.

„Felicitări băiat frumos!”, „Respect!!! Cei ca tine mă fac mândră că sunt româncă!”, „Voi reinventați patriotismul”, De tot respectul! Felicitări! România este acolo unde suntem fiecare! La mulți ani din Norvegia!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Valentin Astănculesei pe Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=4uXF02GP–o

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.