Vine PONTA! Unde merge, ce face şi cu cine se întâlneşte

Vine PONTA! Unde merge, ce face şi cu cine se întâlneşte

Victor Ponta, prim-ministrul României, se va afla vineri în judeţul Arad.

Premierul va evalua stadiul lucrărilor la autostrada Nădlac – Arad, la ora 15.

După aceea, se va deplasa la Astra Vagoane Călători, unde se va întâlni cu conducerea societăţii şi cu angajaţii fabricii.

Programul prim ministrului cuprinde apoi o întâlnire cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Arad, la Hotel Continental.

  1. Tupeul acestui avorton este imens si vine in Arad dupa ce 2 ani a taiat toate investitiile de anvergura ale judetului,iar munca noastra a dat-o la prostimea sarantoaca si lenesa din oltenia/moldova. Aliniati in jurul scarboseniei,caprari/madute/chese/tripoi si ceilalti analfabeti profitori,aplaudati,urlati,tipati ca atata stiti! Intampinati creatura satanei cu secera si ciocanul-stiti a cui simbol a fost,l-ati preluat-,compuneti-i o oda precum puscariabilul cosma de la ploiesti,raportati succese deosebite,indeplinirea sarcinilor de a fura tara in 4 ani si jumatate,depasind planul cu varf si indesat. Sa aveti corul de aplaudaci instruiti/disciplinati,tinuta rosie,rosie ca ciuma rosie,odele sa fie patrunzatoare,titlul de doctor sa fie pe bannere imense,daca se poate de minim 2km/1km,stalpii de pe marginea arterelor impodobite cu moaca iubitului conducator,ce mai,impodobiti Aradul si tot judetul cu imaginea care va reprezinta, a mincinosului planetar,a plagiatorului premiant,a oportunistului ,a rusofilului,a…nu uitati poza iubitei conducatoare,academician de renume mondial…! Rusinica,rusinica!

    Raspunde
  2. aradean suta la suta 17 octombrie, 2014, 9:23 am

    URA!URA!
    PARTIDUL COMUNIST ARE OASPETI!
    Plagiatorul si sleahta lui de securisti e la Arad!
    Trist dar ARADENII NU SE LASA PACALITI!
    MERGETI IN EST SAU SUD!Poate acolo prinde minciuna ca foamea-i mare!

    Raspunde
    • PONTACII MINCINOSI 17 octombrie, 2014, 3:13 pm

      Oaspetii ca oaspetii….dar cine-s gazdele ?? Tot capraru si maduta dimpreuna cu gasca de sclemberisti care ii inconjoara! Le sugerez sa nu se plimbe pre Corso (se pare ca nici Dumnezeu nu-i rabda si le va trimite ploaie), ca s-ar putea sa se trezeasca cu oua clocite in cap !

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.