Vlad Botoș RENUNȚĂ la șefia USR Arad. Cine îi va lua locul

Vlad Botoș RENUNȚĂ la șefia USR Arad. Cine îi va lua locul

Europarlamentarul Vlad Botoș a decis să se retragă din funcția de președinte al USR Arad.

Acesta și-a făcut publică decizia printr-un comunicat de presă, anunțând inclusiv cine îi va lua locul în fruntea filialei din Arad a partidului.

Datoria democrației este o datorie a noastră, a tuturor celor implicați politic, chiar dacă suntem în funcții mai importante sau mai puțin importante. Tocmai din acest motiv am anunțat încă din toamna anului trecut că nu voi mai candida pentru un nou mandat la președinția filialei județene USR Arad. Am deținut funcția de președinte al filialei timp de 4 ani, două mandate în care am încercat să creștem filiala, să fim răspândiți în tot județul”, informează Botoș.

În cadrul mesajului transmis de el, a anunțat faptul că cel care va ocupa această poziție va fi Răzvan Anghel.

(…) îi ofer întreg sprijinul meu lui Răzvan Anghel, vicepreședinte al USR Arad, cel care va conduce, conform statutului, filiala județeană USR Arad din funcția de președinte interimar până la alegerile comune, USR și PLUS. Răzvan este unul dintre cei care a pus bazele USR Arad împreună cu mine și ceilalți colegi fondatori, și-a dedicat tot timpul disponibil creșterii acestei organizații și a USR PLUS în general. În calitate de consilier județean, se află în directă legătură cu toate filialele locale din Arad și sunt convins că va reuși să ne reprezinte pe toți cu succes”, mai scrie europarlamentarul.

  1. Foarte bine ca pleaca!V-ati „raspandit in tot judetul”datorita muncii echipei,care ulterior a parasit USR-ul dezamagiti de dl Botos.
    USR demonstreaza ca e jalnic:ex.decizia ministrului sanatatii vis-a-vis de scandalul de la Corabia,jud Olt!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.