Week-end sub semnul FOLK-ului la Arad şi Moneasa

Week-end sub semnul FOLK-ului la Arad şi Moneasa

Iubitorii muzicii folk vor avea un sfârşit de săptămână plin, la Arad şi Moneasa fiind aşteptate nume mari ale genului, care vor participa la mai multe evenimente.

Seria acestora va fi deschisă vineri, 21 iunie, de la ora 16, la Biblioteca Judeţeană „A.D. Xenopol”, în sala „Astra”, unde apreciatul cantautor Dinu Olăraşu îşi va lansa cartea-poem „Freamăt”. Bineînţeles, evenimentul va fi condimentat şi cu un miniconcert susţinut de autor, spre bucuria numeroşilor săi fani care, cu siguranţă, vor veni să-l asculte.

Tot vineri, de la ora 18, la Galeria Naţională de Artă Delta, îndrăgitul folk-ist arădean Daniel Julean îşi va lansa albumul „Amintiri târzii”. Cu specificaţia că sunt aşteptaţi invitaţi supriză vă anunţăm că şi aici se va cânta. Invitatul special al evenimentului este Jul Baldovin, un virtuoz al chitarei.

Seara va continua cu un concert într-un club privat din Arad.

Punctul culminant va fi a doua zi, la Moneasa, unde va avea loc cea de a doua ediţie a festivalului „Perla Folk”, botezat după numele sub care este cunoscută staţiunea: „Perla Munţilor Apuseni”. Pe scena de la Teatrul de vară vor urca Felix, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Jul Baldovin, Dinu Olăraşu şi legendarul Adrian Ivaniţchi. Este, fără îndoială, mai mult decât o invitaţie la Moneasa pentru cei care apreciază muzica de calitatate, mai ales că organizatorii mai aşteaptă şi un invitat-surpriză!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.