Weekend „DE FOC” pentru pompierii arădeni! Zeci de intervenții în municipiu și județ (GALERIE FOTO)

Weekend „DE FOC” pentru pompierii arădeni! Zeci de intervenții în municipiu și județ (GALERIE FOTO)

Un număr de 66 de misiuni în acest sfârșit de săptămână, pentru subunitățile de intervenție ale ISU ARAD. Au fost stinse 6 incendii, modulele SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale în 56 de cazuri. Au mai fost executate alte 4 diferite misiuni.

Pentru stingerea incendiilor au intervenit subunitățile din Gurahonț, Birchiș și Detașamentul de Pompieri Arad.

Garda de intervenție Gurahonț a intervenit în localitatea Tărmure pentru stingerea unui incendiu la un depozit de baloți de paie, în aer liber. Intervenția a durat aproximativ 5 ore, au ars aproximativ 1000 baloți de paie. Garda de intervenție Birchiș a intervenit pentru stingerea unui incendiu de cauciucuri uzate și alte deșeuri lemnoase în localitatea Săvârșin. Incendiul se manifesta pe aproximativ 300 mp. cu posibilitatea de propagare la construcții. A fost stins după aproximativ două ore, informează ISU Arad.

Detașamentul de Pompieri Arad a executat 4 misiuni de stingere, la 3 imobile și la un depozit de fân în aer liber în localitatea Mănăștur.

Potrivit ISU Arad, duminică dimineața, 2 echipaje de stingere, un echipaj SMURD și unul descarcerare a intervenit pentru stingerea unui incendiu într-un bloc de locuințe. În momentul sosirii forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat și violent, cu degajări mari de fum în baie, cu posibilitatea de propagare la întreg apartamentul și la apartamentele învecinate. La fața locului a fost găsită o persoană, femeie, locatar al apartamentului, care prezenta o ușoară intoxicație și atac de panică.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. Incendiul a fost stins în limitele găsite fără a se propaga la celelalte camere sau apartamente.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.