„Week-end-ul copilăriei” bate la uşă. Află ce li se pregăteşte copiilor!

„Week-end-ul copilăriei” bate la uşă. Află ce li se pregăteşte copiilor!

Copiii vor avea parte, de ziua lor, de un întreg final de săptămână plin de spectacole! „Week-end-ul copilăriei” va începe vineri, 30 mai, la ora 17,00, când Teatrul de Marionete îşi va deschide din nou porţile, de această dată pentru a le prezenta celor mici povestea celor doi fraţi „Hansel şi Gretel” şi aventurile lor. Actorii care vor da viaţă personajelor sunt  Carmen Mărginean, Adina Doba, Lenuţa Dorobanţu,
Loredana Alexandrescu şi Cristian Bordaş. Regia este semnată Francisca Simionescu iar scenografia Zoe Eisele Szucs.

Sâmbătă, 31 mai, la ora 11,00, Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad va prezenta spectacolul „Alice în Ţara Minunilor”, adaptare după Lewis Carroll. Regizoarea Simona Vintilă a reuşit să construiască o adevărată feerie pentru cei mici, dragă, deopotrivă, actorilor şi copiilor. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei. În aceeaşi seară, de la ora 18,00, tot în sala mare, copiii sunt aşeptaţi la „Dorothy şi umbra ei în Ţara lui Oz”, în regia aceleiaşi Simona Vintilă. Dar, părinţii şi bunicii trebuie să ştie că accesul în sală este gratuit celor care vor avea o invitaţie specială. Pentru a intra în posesia ei, cei interesaţi trebuie să sune la numărul de telefon 0726366286, spectacolul fiind oferit gratuit de către ARED. Aşadar, pentru a fi siguri că veţi avea un loc în sală, procuraţi din timp invitaţiile.

În fine, de 1 iunie, trupa Marionete va oferi celor mai mici spectatori un spectacol la care intrarea este liberă, tradiţie respectată de ani de zile. Spectacolul care va fi dăruit copiilor este „Pinocchio” – 3D, în regia lui Radu Dinulescu. Scenografia şi imaginile tridimensionale sunt realizate de belgianul Armand Richelet Kleinberg iar distribuţia este formată din actorii Carmen Mărginean, Adina Doba şi Cristian Bordaş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.