West TV emite şi în Republica Moldova

West TV emite şi în Republica Moldova

Performanţă remarcabilă pentru cel mai important post regional de televiziune, West TV, cu sediul central la Arad, care a pătruns şi în Republica Moldova.

Primul pas a fost făcut în Nisporeni, în partea centrală a Moldovei, un raion cu peste 20.000 de locuitori, unde peste 98% dintre cetăţeni sunt vorbitori de limba română. Alături de cei din Nisporeni, telespectatorii din Vârzăreşti şi Şendreni, două oraşe româneşti, pot viziona acum programele televiziunii regionale.

West TV este difuzat în judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

De asemenea, West TV este prezent şi în Serbia, pentru abonaţii operatorului SBB.

„Dezvoltarea aceasta reflectă eforturile pe care echipa noastră le-a depus în ultimii cinci ani; este o creştere bazată pe calcule realiste, pe un buget echilibrat, completat de dinamismul şi forţa de muncă a colegilor. West TV îşi propune să fie o altfel de televiziune în peisajul mediatic românesc şi pune accentul pe emisiunile de dezbatere, pe invitaţi de calitate şi pe ştiri regionale, căutând să ofere nu numai informaţii, ci şi explicaţii, pe un ton decent care să nu facă rabat de la condiţia de formator onest de opinie a unei instituţii media. Am făcut demersuri pentru a putea fi recepţionaţi în grila digitală în aria noastră de acoperire, pentru că avem echipamentele şi tehnologia adecvată. Am solicitat acest lucru Consiliului Naţional al Audiovizualului şi avem încredere în faptul că respectarea deciziilor acestui organism nu este facultativă, aşa cum susţin unii operatori de cablu, prin acţiunile lor. West TV difuzează filme româneşti, divertisment, dezbateri, emisiuni de ştiri regionale, emisiuni culturale, într-un efort de a asigura o grilă atractivă, dar omogenă. Suntem cea mai puternică televiziune regională din România şi ne-am propus ca în următoarea perioadă să ajungem, pe lângă telespectatorii noştri din ţară, din Republica Moldova şi din Serbia, şi în localităţile din Ungaria unde trăieşte o mare comunitate de români”, a declarat Andrei Ando, directorul general al Centrului Media West, în cadrul căruia funcţionează postul de televiziune West TV.

În cinci ani de existenţă, West TV nu a primit nicio sancţiune financiară de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Centrul Media în cadrul căruia activează mai înglobează un ziar săptămânal naţional (cu apariţii neîntrerupte de şapte ani), un cotidian local (care a reînviat tradiţia celei mai puternice publicaţii româneşti interbelice de la Arad, editată pentru prima oară în 1930) şi un ziar on-line.

  1. VOI EMITETI UNDE SCRIE IN TEXT..DARRRRR CINE VA URMARESTE..!??!!DK NU SUNTETI PE RETELELE DE CABLURI POPULARE CARE AU MULTI CLIENTI, DEGEABA EMITETI..PUTETI EMITE SI IN AMERICA DK NU SE UITA NIMENI..IN ROMANIA CAND VETI EMITE MACAR PE DIGI RCS, DIGITAL SI NU ANALOGIC….ATUNCI DA..!!BRAVO DAR PANA ATUNCI ARUNCA BANI PE GEAM BLIDAR

    Raspunde
    • Ai dreptate Ralu, am RCS digital si RCS parabolica dar nu prind WEST TV, pe digital am TV ARAD, cred ca domnul Blidar e inconjurat de niste agarici.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.