Westfield Arad lansează un concept unic pe piața imobiliară din România: Noile Westfield Suites

Westfield Arad lansează un concept unic pe piața imobiliară din România: Noile Westfield Suites

„Am dorit să oferim confortul unei case, la 35.000€”, precizează Emanuel Bistrian, fondatorul Westfield, cartierul premiat anul acesta pentru cel mai bun concept rezidențial din România, un cartier care are astăzi trei produse rezidențiale diferite, acoperind toate segmentele pieței.

Casele Westfield sunt completate cu Westfield Luxury Villas lansate în 2017 dar, de astăzi și cu noile Westfield Suites.

Westfield Suites reprezintă un concept situat între casă și apartament și reprezintă varianta ideală pentru cei care doresc confortul unei case la preț de apartament sau chiar mai redus.

Westfield Suites se adreseazăși acelor oameni care vor să locuiască în Westfield, dar nu au timp și nu doresc să se ocupe de întreținerea unei case mari, cu grădină mare.

„Întregul concept a plecat de la o întrebare.  Cum poți oferi oamenilor un confort similar cu cel al unei case, la un preț începând cu 35.000 euro? Simplu, inovând. Gândind dincolo de tiparele clasice. Astfel, a apărut ideea de vilă cu o arhitectură frumoasă, cu personalitate – o vilă care include aceste Westfield Suites. Imaginați-vă un arhitect care selectează o colecție de case din Westfield, elimină acoperișurile și le introduce într-o structură de tip vilă, cu doar 3 nivele.

Cei care achiziționează un Westfield Suite cu 1,2 sau 3 camere simt intr-adevar confortul unei case: compartimentări eficiente, încăperi spațioase, grădină proprie la parter, terase la etaj, parc propriu de 2000 mp, zone de relaxare, spații de joacă, peluze largi, străzi largi și infrastructură nouă. 

Bineînțeles, proprietarii noilor Westfield Suites vor beneficia de aceleași facilități ca și în cazul unei case (piscină, terenuri de sport, sală de sport, grădiniță, shopping, cinema, Westfield Spa)” cntinuă Emanuel Bistrian.

Westfield Suites se bucură de un succes extraordinar deja, un sfert fiind rezervate chiar înainte de lansare.

Mai multe detalii despre Westfield Suites, puteți afla accesând http://www.westfield.ro sau la numărul de telefon 0721 228 860.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.