ZECE PERCHEZIȚII în două localități arădene

ZECE PERCHEZIȚII în două localități arădene

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au pus în aplicare, în această dimineață, 10 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Nădab și Pilu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„Activitățile au vizat proprietățile a 8 persoane, bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea. În urma activităților au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 8 trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa «ogar» și 3 proiectoare, toate de pe raza localității Nădab. Exemplarele canine au fost lăsate în custodia Gospodăriei Comunale Arad”, precizează reprezentanții IPJ Arad.

Potrivit acestora, în dosarul penal întocmit în acest caz activitățile de cercetare continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.