Zeci de companii au participat la bursa a locurilor de muncă organizată de UAV Arad pentru studenți

Zeci de companii au participat la bursa a locurilor de muncă organizată de UAV Arad pentru studenți

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad a organizat joi, o bursă a locurilor de muncă, un eveniment dedicat studenților facultăților UAV.

La eveniment au participat 30 de companii care și-au prezentat oferta de muncă celor interesați de un job încă din perioada studenției.

„Este un eveniment important pentru universitatea noastră pentru că aduce laolaltă resursa umană, angajatori și reprezentanți ai instituțiilor locale. Ceea ce ne dorim este să venim în ajutorul studenților și să creăm oportunități pentru a-i ajuta să-și găsească rapid un loc de muncă”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

Au fost prezenți la deschidere subprefectul Aradului, Marius Sulincean, președintele CJA, Iustin Cionca, viceprimarul orașului, Lazăr Faur, directorul ITM, Ecaterina Isac și directorul AJOFM, Marinel Henteș.

Cel mai așteptat moment al zilei a fost întâlnirea cu omul de afaceri Sorin Constantinescu (foto), un arădean celebru, care le-a vorbit studenților despre riscurile și avantajele unui business, despre investiții, despre integritate și punctualitate în afaceri. O bună parte din timp a răspuns nenumăratelor întrebări ale celor din sală.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.