Mai multe articole din rubrica "" ↑

Zeci de migranți care au intrat ilegal în România, depistați la mai multe pensiuni din județul Arad

Zeci de migranți care au intrat ilegal în România, depistați la mai multe pensiuni din județul Arad

Zeci de migranți care au intrat ilegal în România au fost depistați la mai multe pensiuni din județul Arad.

Polițiștii din Vladimirescu împreună cu cei ai Secției nr. 2 de Poliție Urbană Micălaca și cei ai Biroului de Ordine Publică Arad au depistat 30 de migranți de origine turcă cazați la mai multe pensiuni din comuna Vladimirescu și municipiul Arad.

Din investigațiile efectuate de oamenii legii a reieșit că 27 de migranți de origine turcă erau cazați la două pensiuni din comuna Vladimirescu iar 3 dintre aceștia la una din municipiul Arad, toți cei în cauză pătrunzând pe teritoriul României prin Serbia.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Inspectoratului General pentru Imigrări și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a reieșit că aceștia nu figurau ca intrați legal pe teritoriul României. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei 30 de migranți fiind preluați de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad pentru continuarea cercetărilor. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de General pentru Imigrări și cei ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.