Zeci de mii de scrisori NU AU AJUNS la destinație din cauza unui POȘTAȘ ALCOOLIC și DEPRIMAT!

Zeci de mii de scrisori NU AU AJUNS la destinație din cauza unui POȘTAȘ ALCOOLIC și DEPRIMAT!

Un poştaş alcoolic şi deprimat a fost judecat săptămâna trecută de un tribunal american, fiind acuzat că ar fi păstrat timp de 10 ani mai mult de o tonă de scrisori pe care nu le-a dus destinatarilor.

Joseph Brucato, un veteran al războiului din Vietnam are 67 de ani și a fost arestat miercuri după ce un coleg a văzut pachete de scrisori în maşina lui personală, lucru interzis de Poşta americană, scrie The Independent.

Poștașul a recunoscut că mai are alte scrisori în dulapul său de la muncă şi multe altele acasă, în apartamentul în care stătea cu soţia şi copilul său. Poliţiştii au mers la locuința poștașului unde au găsit peste o tonă de scrisori, aproximativ 40.000 de epistole, unele chiar din anul 2005.

Brucato fusese angajat în 2001 şi distribuia scrisori în zona Brooklyn de 11 ani. Poştaşul le-a spus anchetatorilor că, în anumite zile, nu mai reuşea să ducă scrisoriile la destinaţie, „din diferite motive personale”. Avocatul său a declarat că acesta suferă de depresie şi alcoolism.

Dacă va fi condamnat, Brucato ar putea ispăși 5 ani de închisoare. Poşta americană spune că va încerca să vadă dacă cele 40.000 de scrisori ar putea ajunge în cele din urmă la destinatarii lor.

Foto: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.