Zeci de MISIUNI ale pompierilor și SMURD, în week-end. Un bărbat ȘI-A PIERDUT VIAȚA (FOTO)

Zeci de MISIUNI ale pompierilor și SMURD, în week-end. Un bărbat ȘI-A PIERDUT VIAȚA (FOTO)

Subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat, în week-end, 55 misiuni de intervenție.

Astfel, detașamentele de pompieri din Arad și Ineu au intervenit, fiecare, pentru stingerea a câte un incendiu de vegetație uscată, respectiv baloți de paie. Incendiile au fost stinse în limitele găsite, fără a se propaga și fără să producă victime.

Sâmbătă dimineață, Detașamentul Sebiș a intervenit cu un ofițer, cinci subofițeri și autospeciala de descarcerare în localitatea Voivodeni pentru extragerea unei victime, bărbat, care s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Din păcate în momentul sosirii echipajului de intervenție bărbatul era decedat, fiind prins sub tractor.

Și echipajele desemnate pentru transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus au efectuat șase misiuni de transport către cele două spitale, Secția TBC Grădiște, respectiv spitalul suport Ineu. La cele două puncte de decontaminare din Arad și Ineu au fost decontaminate cinci autospeciale, 10 paramedici, doi asistenți și doi medici. Decontaminarea se face după fiecare transport/intervenție de pacient confirmat.

În fine, cele nouă echipaje SMURD au acordat asistență medicală de urgență în 39 de cazuri, pentru 36 adulți și 8 copii, iar Detașamentul de Pompieri Arad a executat o misiune de asistență persoane.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.