La Familia PSD Ineu: Cum și-au pus pesediștii soțiile și soții (dar nu numai) pe lista de candidați

La Familia PSD Ineu: Cum și-au pus pesediștii soțiile și soții (dar nu numai) pe lista de candidați

După lista cu candidați fără ocupație, avansată la alegerile pentru consiliul local al unei comune arădene, PSD o dă în bară din nou.

De această dată, într-un oraș. Și nu oricum.

La o simplă privire pe lista cu care PSD candidează la Ineu, observăm că jumătate din aceasta e ocupată de neamuri. Soți și soții. Plus o mamă, o fină și o soacră la care pe un afiș (vezi jos!) i-au pocit numele.

Astfel, pe listă o regăsim pe Paula Silvia Căscătău, nimeni alta decât soția candidatului la funcția de primar, Rivelino Căscătău.

Alți soți care completează lista familiei pesediste din Ineu sunt: Manguci Cosmin Ciprian și Manguci Ana-Maria,  Anghel Vasilica Alexandra și Anghel Ioan Adrian, Slăv Emil Liviu și Slăv Aurica Ioana. Și asta nu e tot. Lista e „desăvârșită” prin includerea pe ea a mamei candidatului pesedist la funcția de primar. Este vorba de Victoria Marian, dar și a soacrei acestuia, Stan Floarea (pe afișul mai jos apare, greșit, Otan).

Și mai e și o fină a lui Căscătău: Malancu Agnia Miriam.

Cum ar veni, numai ei și cu neamurile lor știu și pot! Amuzant, nu?

  1. N-au oameni și trebuie să completeze lista cu cineva. Asta e!

    Raspunde
  2. Ceva mai penibil nu am văzut în viața mea!

    Raspunde
  3. Probabil a facut Tripa lista si el nu stie sa scrie unde merge el praful se alege vezi organizatiile Beliu Craiva Archis ,doar nu credeti ca are vreun merit Tripa pentru cistigarea alegerilor la Craiva si Archis ,afara domnule din toate functiile stai simplu membru daca ai bun simt .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.