Zeci de persoane dispărute au fost depistate de poliţiştii arădeni

Zeci de persoane dispărute au fost depistate de poliţiştii arădeni

Poliţştii arădeni au reuşit să depisteze aproape toate persoanele date dispărute anul acesta. De la începutul lui 2014 şi până în prezent, au fost sesizate dispariţiile a 58 de persoane. „În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat au reuşit să găsească 50 dintre persoanele date dispărute de la domiciliu. 11 din cele 58 de persoane dispărute au fost sesizate dispărute în cursul lunii mai a.c. iar 5 din acestea au fost aveau sub 18 ani”, se arată într-un comuncat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.
Semnificativ este că poliţiştii au reuşit depistarea tuturor minorilor daţi dispăruţi.

Minori dispăruţi, găsiţi în mai puţin de 24 de ore
Poliţiştii arădeni au depistat pe raza municipiului doi minori de 7, respectiv 14 ani, care au fost daţi dispăruţi de la domiciliu, în cursul acestei săptămâni. Oamenii legii au fost sesizaţi miercuri despre dispariţia unui băiat în vârstă de 7 ani, care, în aceeaşi zi, a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors la domiciliu. La doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii l-au găsit pe copil pe raza cartierului Micălaca.
De asemenea, în cursul zilei de luni, poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia de la domiciliu a unei adolescente în vârstă de 14 ani. În urma verificărilor efectuate, în mai puţin de 24 de ore de la sesizarea dispariţiei, tânăra a fost depistată pe raza cartierului Grădişte. Cei doi minori au fost încredinţaţi familiei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.