ZECI DE SACI CU GUNOI adunați din Parcul Copiilor, de voluntari. „Ne-am săturat să fim înconjurați de mizerie, de mirosuri, de nesimțire”

ZECI DE SACI CU GUNOI adunați din Parcul Copiilor, de voluntari. „Ne-am săturat să fim înconjurați de mizerie, de mirosuri, de nesimțire”

USR Arad anunță că, odată cu încălzirea vremii, a continuat să igienizeze locurile de joacă destinate celor mici.

A venit rândul Parcului Copiilor, după care au fost adunate mizeriile de pe malul Mureșului.

USR Arad a demarat încă de anul trecut proiectul denumit „Curat pentru copiii noștri”, care a avut ca scop igienizarea tuturor celor 70 de locuri de joacă din municipiu și implicit atragerea atenției autorităților și cetățenilor asupra nevoii de a oferi condiții sigure și sănătoase pentru cei mai mici arădeni.

„În toamnă am curățat toate locurile de joacă din municipiu, mai puțin cele din parcul Copiilor și parcul Europa, așa că am așteptat cu nerăbdare soarele pentru a ne finaliza proiectul. Duminică am mobilizat un grup de câteva zeci de membri și simpatizanți ai USR și am strâns mizeria din parcul Copiilor și de pe o bucată din malul Mureșului. Am adunat câteva zeci de saci de gunoaie de pe mal, între clubul Constructorul și vechiul pod de pontoane din dreptul străzii Ineului. Cu siguranță vom continua în perioada următoare, pentru că această zonă trebuie pusă în valoare pentru arădeni. Cu grijă și cu puțin efort, ea poate fi transformată din groapă de gunoi în spațiu de plimbare și petrecere a timpului liber. Prioritatea pentru USR este să aducem ordinea în Arad. Ne-am săturat să fim înconjurați de mizerie, de mirosuri, de nesimțire, de nepăsare. Acolo unde autoritățile nu sunt capabile sau nu doresc, ne vom mobiliza și o vom face noi, cu ajutorul cetățenilor. Implicarea oamenilor simpli va fi cea care va schimba lucrurile, iar noi ne angajăm să fim un exemplu”, declară Sergiu Vlad, deputat al USR Arad.

Loading...
  1. Este strigator la cer ce se intampla in acest minunat oras. Sa ajuns ca voluntarii sa curete Aradul ? Se cheltuie milioane de euro pe an pentru amenajare-intretinere parcuri. Evident ca nu se trage la raspundere pe nimeni , ca toti sunt pe o felie cu ordinarii din varful primariei. Daca asa continuam azi maine in loc de scoala o sa mearga copii sa curete strazile, asa vreo 2-3 ore pe saptamana. Fain am ajuns. O mare groapa de gunoi

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.