Zi caracterizată de accidente rutiere, la Arad. VICTIME, ca urmare a NEADAPTĂRII VITEZEI la condiţiile de drum!

Zi caracterizată de accidente rutiere, la Arad. VICTIME, ca urmare a NEADAPTĂRII VITEZEI la condiţiile de drum!

După cele de la Conop şi Sâmbăteni, alte două accidente de circulaţie au avut loc în judeţul Arad în cursul zilei de duminică.

Astfel, la unul dintre ele a avut loc pe şoseaua Arad – Oradea, la ieşirea din Zimandul Nou spre Şimand, iar cel de al doilea s-a petrecut pe şoseaua de centură a Aradului, în zona CET.

UPDATE 1/ Şase victime, dintre care una rănită grav
În cazul accidentului de la Zimandul Nou, un Ford condus de un tânăr de 20 de ani, care circula dinspre Arad spre Chişineu Criş, a intrat în depăşire şi, la revenirea pe bandă, a fost acroşat în lateral-spate de un Renault care circula regulamentar, care a fost lovit, la rândul său, din spate, de un autoturism BMW. „Tânărul de 20 de ani care se afla la volanul Fordului a efectuat o depăşire fără să se asigure corespunzător”, a explicat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Patru persoane, care circulau în Ford, au fost rănite, dintre care una grav.

Accidentul din zona CET a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Din cauza vitezei neadecvate, un Opel Astra condus de un bărbat de 56 de ani, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un VW Golf condus de un bărbat de 26 de ani. Au fost rănite două persoane care călătoreau în autoturismul marca Opel. „Majoritatea accidentelor petrecute astăzi (n.r. – duminică) au fost cauzate de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Facem încă o dată apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă iar maşinile să fie echipate de iarnă”, a precizat Ovidiu Liber.

UPDATE 2/ Accident la Dumbrăviţa
Un alt accident rutier a avut loc duminică seara, în jurul orei 21, la Dumbrăviţa, pe drumul care leagă Căpruţa de Groşii Noi. Potrivit primelor informaţii furnizate de George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în urma accidentului o femeie a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare al ISU.

Citeşte şi:
ATENŢIE! Se circulă în CONDIŢII DE IARNĂ! Două ACCIDENTE în numai câteva zeci de minute, soldate cu DOI MORŢI!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.