VIDEO INTEGRAL/ Şedinţă cu SCANDAL la CJA! Compania de Apă, la mâna lui Ţolea & Co.

Consilierii judeţeni au votat, astăzi, proiectul de hotărâre privind acordarea unor mandate vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, și reprezentanților județului Arad în AGA la SC Compania de Apă Arad SA pentru convocarea Adunării Generale a Acționarilor și modificarea sistemului de administrare al SC Compania de Apă Arad SA. Cu alte cuvinte, s-a deschis calea pentru schimbarea sistemului de administrare al companiei şi pentru „executarea” directorilor acesteia.

Potrivit unor surse juridice, s-a petrecut „o gafă de proporţii din punct de vedere a legislaţiei”, care îi va costa pe cei care au comis-o. Deja se lucrează la atacarea în contecios administrativ a hotărârii Consiliului Judeţean, care – trebuie spus – a întrunit cu destulă dificultate suficiente voturi încât să fie adoptată.

Video: Călin Bibe

Citeşte şi:
DEZVĂLUIRI/ Asta e de DNA! MAFIA politică intenţionează să instituţionalizeze TRAFICUL DE INFLUENŢĂ şi ABUZUL în şedinţă publică a CJA

  1. Stati linistiti fratilor ca, nu mor caii cand vor cainii.
    Aceasta Hotarare de C.J. este ilegala. Degeaba are avizul Serviciului Juridic, pentru ca este facuta pe langa lege.
    Modificarea sistemului de administrare al Companiei de Apa din unitar in dualist trebuia facuta in mod expres doar de catre Compania de Apa in termen de 6 luni de la modificarea legislativa, respectiv aprox. 2007.
    In alta ordine de idei, sa se pregateasca distinsii alesi ai judetului sa dea cu subsemnatul pe la institutiile abilitate.
    Sa speram ca Prefectura, Compania de Apa vor ataca pe toate caile legale posibile aceasta Hotarare ilegala.
    Nu se poate ca tu institutie publica chiar ca si actionar majoritar sa te implici in treburile unei societati. Este inadmisibil.
    Nu tin partea Companiei, dar atunci cand se incalca legea nu pot sa tac.
    Se vede de la o posta implicarea lui Falca in toata aceasta ilegalitate. Gogu face tot ce face pentru a abate atentia de la CET.
    Gogu face tot ce poate pentru a abate atentia de la CET-ul care este pe punctul de a nu mai putea furniza apa calda si caldura aradenilor. Falconeti spera ca daca schimba conducerea Companiei de Apa, noua conducere nu va ma sista furnizarea apei catre CET.

    Ce s-a intamplat azi e de domeniul penalului.
    Conform art. 117 alin. (1) din Legea 31/1990 actualizata „Adunarea generalaa actionarilor este convocata de consiliul de administratie, respectiv de directorat, ori de cate ori este necesar”.
    Rugam organele abilitate sa isi faca datoria.

    Dar VINE O ZI … si e aproape acea zi
    CIPRIAN FLORIN LUCA PRIMAR VA FI

    Raspunde
  2. Luca nebunul ??asta chiar ca i lud.el scrie sub numele de alexxx T . Ce cretin.

    Raspunde
  3. Luca e ăla care a fututo pe fata ciobanului si nu a luat-o de nevasta ?

    Raspunde
  4. Il stiu de cand era prieten cu Falcă. Nu se putea înțelege cu nimeni. Numai gagici il interesa si cum sa faca bani.

    Raspunde
  5. Cine sa fie primar ?
    Luca Nebunu ??????????????????

    Raspunde
  6. ia uite cateii lui Falca cum sar sa il atace pe Luca. se vede de la o posta ca la gogu ii e frica de Luca pt ca e un tip curat fara dosare penale

    Raspunde
  7. doar niste jeguri umane ataca familia unui oponent. ce treaba aveti cu familia omului? de ce nu ziceti de amorezu falca nimic? macar Luca is iubeste fetita si are grija de ea. iar faptul ca nu s-a casatorit cu fata e problema lui. dar asta nu va priveste pe voi.
    falca vorbeste de credinta si familie cand el e cu cate o fufa la fiecare colt de strada

    Raspunde
  8. Si falca e dus dar Luca e cu acte inregula!toata lumea stie.

    Raspunde
  9. Arădean din Aradul Nou 22 decembrie, 2015, 11:35 pm

    E vecin cu mine Luca e foarte bolnav. Săracul nu e de ras . Nu e vina lui ca a moștenit o boala !

    Raspunde
  10. Asta are familie ???neinsurat , cu copil din flori, si plin de bube pe creier .asta primar??? Mai bine nebunul de Ghita !

    Raspunde
  11. baieti ati luat-o razna. problema in acest caz e fratele Tolea nu Falca sau Luca. el a fost instigatorul a tot ce s-a intamplat

    Raspunde
  12. Dacă Ciprian Florin Luca si Matei va ajunge primar eu cu familia plec din țara . Avem un primar cu probleme sa vina unul care suferă cu nervii si are probleme medicale ( adică cu capul) e prea mult pentru arădeni.

    Raspunde
  13. Chiar sunt curioasa : Luca asta e chiar nebun ???? Nu-l cunosc dar așa zice lumea prin oraș ca nu-i in toate facultățile mintale. Chiar așa e sau sunt răutăți ??? In poze nu pare ..

    Raspunde
  14. Draga Ana când 3 oameni spun ca ești beat , te duci si te culci nu??? Dar când îți spune un oraș întreg. E si nebun acest individ si curvar si i-l interesează doar femeile . Un afemeiat incurabil

    Raspunde
  15. Sa zică cel puțin unul care il cunoaște bine pe Luca, că e întreg la minte si mai vorbim.

    Raspunde
  16. D-le TOLEA va felicit pe d-voastra si pe toti cei care au votat pentru.Continuati si cu verificarea rudenilor.

    Raspunde
  17. Ce-i care-l faceti nebun in mod gratuit pe Luca, de ce nu incercati sa-l intalniti, sa-l cunoasteti mai intai si, dupa aceea sa va dati cu presupusul!? Se vede clar : camarilla de partid a lui Falca s-a pus pe treaba. Dar faptul ca preafericitul vostru conducator si-a parasit domiciliul conjugal, nu inseamna nimic pentru voi?

    Raspunde
    • Ce camarila de partid ? nu vezi ca nu se gaseste nimeni sa declara de la om la om ca individul asta e intreg la minte ?
      Mergeti pe strada si intrebati de Luca. Primul lucru care spune oricine il stie este : „nebunul ala” ?

      Raspunde
  18. Falca si-a parasit domiciliul conjugal iar Luca nu a avut niciodata domiciliu conjugal. Nu mai sunt oameni normali in orasul asta ? Trebuie sa schimbam un diliu cu altul ?
    Amandoi mari crestini, mari pocaiti, ar dormi in biserica, nu alta. Mance-va pamantul pe amandoi.

    Raspunde
  19. Daca zici ca nu ai gargauni in cap domnu’ Luca, spune 10 oameni de la PD de la tineret de cand erai tu acolo si 10 oameni de la PSD (oameni cunoscuti) care spun despre tine ca ai toate tiglele pe casa !
    Nu cred ca gasesti…..

    Raspunde
  20. Ia uite ce zice presa vremii de tine, „domnule primar”

    Tanarul deputat PSD Ciprian Luca va deveni, in numai cateva zile, tatal unei fetite, insa fericitul eveniment este umbrit de refuzul categoric al deputatului aradean de a o lua de nevasta pe viitoarea mamica, pe motiv ca aceasta este fiica de… cioban. Razvan Gheorghe Refuzul lui Ciprian de a o duce pe Mariana in fata altarului i-a nemultumit atat pe parintii tinerei, cat si pe satenii din Seitin. Tatal Marianei, ciobanul Ilie Ardelean, nu a reusit inca sa se impace cu ideea ca, desi va deveni bunic in numai cateva zile, nu va avea niciun ginere. Om cu stare in Seitin, ciobanul se si vedea socru de deputat. Contrar asteptarilor, Ardelean si-a vazut visele spulberate si, mai mult chiar, s-a facut de ras in fata consatenilor. Povestea de dragoste dintre deputatul Ciprian si fata de cioban, care a fost contabila la primarie, a durat aproximativ un an, toata suflarea satului asteptand cu sufletul la gura ca politicianul sa ii ofere o verigheta iubitei sale gravide. Contactat telefonic de reporterii CANCAN, deputatul PSD ne-a declarat ca este foarte fericit ca va deveni tatic, ne-a asigurat ca va recunoaste copilul, dar a dezvaluit ca ideea unui mariaj cu Mariana nu-l incanta deloc. „Este foarte adevarat ca voi avea o fetita. Intotdeauna mi-am dorit sa am o fetita. Nunta nu o doresc, nu cred ca e momentul. Dar fetita o doresc mult”, ne-a declarat cu sinceritate Ciprian Luca.

    Raspunde
  21. Agentul Constatator 23 decembrie, 2015, 1:11 pm

    Mai repede se intoarce Falca la Ela decat sa se insoare Luca cu Mariana…..
    Daaaar,
    Pentru a impaca si caprele si caposii se poate face urmatoarea combinatie :
    Falca la Mariana
    Luca la Ela

    Raspunde
  22. Astia chiar sunt platiti din banii nostri? Sa faca asemenea circ? Hai cu mana sus mai tare, hai ca puteti, haideti!Sa nu fii in stare sa numeri corect, pe bune???:))))

    Raspunde
    • Uite cine s-a gandit sa scrie despre asta…. Pai Luca scrie despre cum se platesc niste oameni de pomana ???
      Dar el pentru ce a fost platit cand era consilierul lui Matula si a lui Seculici ? Sa faca combinatii ?
      Hai sa ne dai si niste lectii despre familie, domnu Luca, nu vrei ?

      Raspunde
  23. niste cercopiteci dupa chipul si asemanarea sefilor lor. uitati-va la Falca, Tolea, Pistru etc.

    Raspunde
  24. pai banatan a angajat la companie 5 persoane recomandate de MADUTA asa ca …….

    Raspunde
  25. uitativa la CIONCA cel cu 80 milioane salariu la companie.!!!!!!

    Raspunde
    • Nu ti-e rusine, Luca sa te iei de Marini ? Nesimtitule !!!
      Ai uitat cand ii mancai din palma si te-a ajutat sa nu mori de foame ? Tu esti ultimul om care sa vorbeasca despre asta, magarule !!!!!

      Raspunde
  26. Vai de voi! Luca va bântuie deja! Vorbiți doar de el! Nu înțeleg ce treaba are Apa Aradului cu Luca!! Daaaaar observ ca tipu e extrem de popular

    Raspunde
    • Tipu e extrem de popular intre fetele de la tara pe care le ducea in capita de fan si le ardea. Oamenii intregi la minte il stiu doar din ziarul Cancan in care se povesteste despre cat de mult a dorit-o el pe „zanita” lui pe care o iubeste nespus dar care mai bine nu se nastea, ca-i face zile fripte acum. Daca nu era ea, Mariana era acum o necunoscuta de pluton, ca multe altele….

      Raspunde
  27. Nebunilor! Ce. Legătura are Luca?!??!?deplasatilor! Scrieți mereu același lucru… Sunteti penibil de prosti

    Raspunde
    • A ajuns Luca la disperare. Crede ca o sa prosteasca un oras intreg sa-l voteze, sa citim din nou in Cancan despre ce curve a mai futut, pe cine a mai lasat gravida dar, nu e treaba noastra, nu-i asa ? Ce ne bagam in viata lui ? Curvasareste cat vrea si apoi face niste poze smerit in biserica langa infractorul de Iotcu si gata !

      Raspunde
  28. Dus cu capu…curios … Apare des expresia asta in comentarii. Pare ca sunt scrise de Aceeași persoana. Inculta. Necitita. Invidioasa. O adevarata” ciobana”. … Dupa expresia ei care apare in toate commenturile … Bolnava psihic. Tulburare obsesiv compulsiva. Asa se cheamă cand ai o fixație.

    Raspunde
    • Esti penibil, Luca ! Sa stai sa-ti faci singur reclama este incredibil. Vorbesti la persoana a 3-a despre tine ca nu esti nebun si mai si zici ca nu e treaba nimanui ca ai copii din flori. Daca te-ai gandit sa candidezi la primarie, ne intereseaza si cat esti de curvar, sa stii !
      O sa aflam si despre tine ca esti in nu stiu ce oras cu nu stiu ce curvoanca, la fel ca asta de acum.
      De fapt nu e nici o deosebire intre voi !

      Raspunde
  29. Luca este nebun. Asta e clar. Iar noua nu ne trebuie un alt primar nebun. Mai exact nu schimbam un nebun cu altul. Vrem unul intreg la minte.
    Luca, „zanita” ta nu te intreaba de ce nu o iei pe muma-sa de nevasta?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.