ACCIDENT/ Carambol cu BMW-uri în față la MALL: Patru MAȘINI au fost AVARIATE

ACCIDENT/ Carambol cu BMW-uri în față la MALL: Patru MAȘINI au fost AVARIATE

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în această seară în față la Atrium Mall.

Potrivit martorilor, șoferul unui autoturism marca BMW nu s-ar fi asigurat când a ieșit din parcare, moment în care mașina condusă de acesta a fost lovită de un alt BMW care circula dinspre Gară. În urma impactului, mașina care ieșea din parcare a fost proiectată în fața mall-ului, oprindu-se între doi copaci, iar autoturismul care venea dinspre Gară a lovit o Dacia Logan, care la rândul ei a lovit un alt autovehicul parcat.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, urmând a se stabili cum s-a produs accidentul.

Foto: Raul Nemeth

  1. nici una dintre masinile parcate nu aveau ce cauta acolo. e oprirea interzisa, dar nu se respecta indicatorul, ca doar suntem in RO. In strainatate, unul n-ar fi avut curajul sa lase masina acolo. Aia te amendeaza urgent, iar amenzile sunt comparabile cu cele romanesti, doar ca acolo se aplica legea. Lumea protesteaza pentru legile justitiei, dar nu respecta o OUG.

    Raspunde
    • Si unde sa parcheze lumea daca nu sunt locuri de parcare? In lege se spune ca se poate parca pe marginea drumului acolo unde nu exista parcari amenajate

      Raspunde
      • Daca nici în parcare la mall in timpul săptămânii nu ai loc … De ce sa meargă până în parcare daca vor la terasele din fata … Mai bine parcam unde vrea …. Noastră de cat sa mergem 100 200m pe jos

        Raspunde
  2. 1. Masina marca Bmw de care se speculeaza ca iesea din parcare era parcata corespunzator si nu era nimeni in masina si 2.Soferul care conducea celalalt Bmw care venea dinspre gara a pierdut controlul masinii si a intrat in celelalte masini.

    Raspunde
  3. Si pentru cei care nu au vazut in fata la mall s-au trasat locuri de parcare. Asa ca hai sa nu ne dam cu parerea avand in vedere ca cei de la rutiera au declarat ca cel care conducea dinspre gara Bmw-ul a fost vinovat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.