„ACT ORCHESTRA” la Teatrul de Vară din Arad

„ACT ORCHESTRA” la Teatrul de Vară din Arad

Arădenii vor avea parte de un spectacol de excepție, miercuri, când pe scena Teatrului de Vară va avea loc un maraton muzical și teatral, intitulat ACT ORCHESTRA.

Spectacolul este o producție realizată de Centrul de Creație și Cercetare Ion Sava în cadrul programului 9G la TNB și îi are în distribuție pe Petre Ancuța, Florin Călbăjos și Emilian Mârnea.

Este vorba despre o poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe (mereu) imprevizibilul drum al supremaţiei pe scenă. Un concert în regia lui Horia Suru, împachetat într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Costumele pentru acest eveniment sunt semnate de Alina Herescu.

Protagoniștii ne promit că, pe durata spectacolului, vor trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la chansonete, în cadrul unui joc la care se râde… serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra de miercuri seara transformă concertul într-un spectacol de teatru, pentru că luptele de culise sunt mai spectaculoase decât spectacolul din scenă. Instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor.

Dacă vă simțiți pregătiți pentru un adevărat maraton teatral, sunteți așteptați, miercuri, începând cu ora 20.00, pe scena Teatrului de Vară din Arad la spectacolul ACT ORCHESTRA organizat de Consiliul Județean și Centrul Cultural Județean (Arad).

 

 

  1. I regret everythingg!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.