Andrei are nevoie URGENT de AJUTORUL NOSTRU pentru a TRĂI! A fost deja operat de TREI ORI pentru înlăturarea unei TUMORI

Andrei are nevoie URGENT de AJUTORUL NOSTRU pentru a TRĂI! A fost deja operat de TREI ORI pentru înlăturarea unei TUMORI

Cazul lui Andrei, un arădean de numai 29 de ani, este deja cunoscut în orașul nostru. Tânărul a trecut prin clipe foarte dificile, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră cordom la baza craniului și a suferit trei intervenții chirurgicale în Germania.

Din păcate, lupta nu s-a încheiat aici, iar Andrei mai are nevoie și de un tratament extrem de costisitor, care depășește posibilitățile financiare ale familiei.

„Din septembrie 2017, în urma mai multor investigații de specialitate, am fost diagnosticat cu o boală foarte rară, și anume tumoră cordom, la baza craniului. De atunci am trecut prin 3 operații la baza craniului, foarte grele ( durată medie a unei operații 10 ore ). Nu s-a putut extirpa în totalitate tumora deoarece este extinsă prin zone vitale și centrii nervoși iar extirparea în totalitate mi-ar afecta viața. Operațiile au fost efectuate la Spitalul Universitar din Tubingen, Germania. Acum am nevoie de Radioterapie. Sunt programat pentru consult, investigații și planul de tratament pentru Radioterapie cu protoni în data de 17 aprilie 2018. Acest tratament de radioterapie cu protoni nu există în România (este singurul tratament care are efect asupra acestui tip de tumoră, fără a afectat țesutul sănătos din jur). Tratamentul se va efectua în cadrul Spitalului Universitar din Heidelberg, Germania”, spune Andrei.

„Voi începe tratamentul pe data de 30 aprilie și durează până în 30 iunie. Sunt 37 de ședințe. Tratamentul se va efectua în ambulatoriu, fără internare, 5-6 zile pe săptămână. Costuri pentru tratament + costuri adiacente (consult, investigații, traducător autorizat cerut de spital, cazare, deplasări, pentru aproximativ 3 luni, costuri neprevăzute). Total aproximativ 45.000 Euro Această tumoră este benignă, dar cu comportament malign, iar în caz de recidivă va trebui efectuată o nouă operație. Afectează atât țesutul moale cât și cel osos. Tumora a fost foarte mare, extinsă sub toată suprafața bazei craniului, afectând unii nervi de glutiție dar și locomotorii. Am semipareză pe partea stângă a corpului, feței, membrului superior și inferior stâng. Mă pot de plasa doar cu ajutor. Mâna dreaptă o simt rece tot timpul. Totul este nou pentru mine și nu mai știu pe ce drum să mă îndrept. Am un termen limită să strâng sumele de bani necesare (2 săptămâni). Pe 15 aprilie voi pleca din țară, iar tratamentul trebuie plătit în avans. Nu se poate amâna, este foarte important să fac tratamentul de radioterapie la timp. Nu cer nimic în plus, doar înțelegere și dreptul la o viață sănătoasă”, le-a scris Andrei prietenilor pe pagina sa de Facebook.

Cei care pot și doresc să îl ajute, o pot face prin donații în următoarele conturi bancare sau prin PayPal:


Lasă un comentariu

Your email address will not be published.