Anunțul care aruncă în aer economia: „Guvernul va renunţa la cota unică de impozitare”

Anunțul care aruncă în aer economia: „Guvernul va renunţa la cota unică de impozitare”

Deputatul liberal Glad Varga afirmă că începând de anul viitor, sau chiar mai devreme, Guvernul va renunța la cota unică de impozitare și va trece la impozitarea progresivă.

„Sunt absolut sigur de faptul că începând cu 2018, dacă nu chiar mai devreme, Guvernul va renunţa la cota unică de impozitare, cu toate că păstrarea ei la 16% este una dintre principalele prevederi ale aşa zisului program de guvernare. Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, pare să uite cum se lăuda că introducerea cotei unice a dus la creşterea colectării de bani la buget, iar acum este pe cale să închidă ochii şi să accepte impozitarea progresivă. Din păcate, acest tip de impozitare va lovi exact în economie, deoarece va duce din nou la creşterea evaziunii fiscale, adică la scăderea drastică a sumelor colectate la buget”, spune Glad Varga.

glad-varga

Deputatul liberal arată că „Guvernul, mai bine spus Dragnea şi PSD, se bazează pe faptul că va atrage simpatia celor cu venituri mici, dând impresia de guvernare haiducească, adică una care ia de la bogaţi şi dă la săraci. În realitate, împovărarea excesivă a micilor întreprinzători va duce la concedieri, la scăderea numărului locurilor de muncă, iar cei care vor suferi vor fi în primul rând cei cu venituri mici, care vor ajunge pe drumuri”.

Loading...
 1. Băi epavă fără personalitate, tu nu ești sigur nici că știi să te piepteni fără să-ți faca gogu ciufu ala de retard….

  Raspunde
 2. Excelent! De mult trebuia adoptată asemenea lege.
  Și cei cu 12000 lei pe lună și cei cu salariul minim plăteau aceiași cotă fixă de 16%.Cât pentru evazioniști,se va găsi ac și de cojocul lor.Toată lumea trebuie să se supună legii!Deci și acest domn G.V. clonă a….știm noi cui!.

  Raspunde
  • COTA UNİCĂ DE İMPOZİARE ESTE UNUL DİN SINGURELE LUCRURİ BUNE RĂMASE ÎN ROMÂNİA, TERMİNAȚİVĂ CU EVAZİONİȘTİİ, CEİ CARE FURĂ SUNT TOT ACEİ CARE REPREZINTĂ İNSTİTUȚİİLE STATULUİ, GEN- ANAF, SRİ ETC. EVAZİUNEA TOT Eİ AU FĂCUTO Șİ CONTİNUĂ SĂ O FACĂ, DACĂ VREȚİ CEİ MAİ MARİ EVAZİONİȘTİ DİNTRE PERSOANELE PUBLİCE SUNT ȚİGANİİ CU ÎMPĂRAȚİİ LOR DAR VĂD CĂ NİMENİ NU LE FACE NİMİC, Șİ 16%DİN 12.000 NU ESTE 16%DİN 1.200 Șİ ESTE FOARTE NORMAL FİECARE PLĂTEȘTE EGAL…..

   Raspunde
 3. Aiureli de minideputat. Ăsta nici nu știe ce înseamnă cotă unică și vorbește despre așa ceva. Fugi băiete că te cașcă taxa pe spate.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.