Aradul a înflorit! Sute de bicicliste au participat la SkirtBike Arad 2018 (GALERIE FOTO)

Aradul a înflorit! Sute de bicicliste au participat la SkirtBike Arad 2018 (GALERIE FOTO)

Unul din cele mai frumoase și mai așteptate evenimente din orașul nostru a avut loc duminică, în data de 24 iunie.

Sute de fete frumoase s-au înscris la SkirtBike Arad 2018, care este de fapt o promenadă a biciclistelor.

După startul care s-a dat la ora 17:00, Aradul a devenit mai colorat, mai vesel și mai viu. Bulevardul s-a umplut de bicicliste de toate vârstele, care mai de care mai aranjate, purtând ii naționale, rochițe înflorate, dar mai ales fuste de toate culorile, pentru a fi în ton cu tema evenimentului. Bicicletele au fost și ele, bineînțeles, decorate cu flori, cu baloane și cu fundițe.

Fetele au fost admirate de zeci de trecători, care s-au oprit din drum pentru a le face o poză sau pentru a filma câteva clipe din această „paradă a biciclistelor”. Soneriile au răsunat în tot orașul, de la Primărie până la gara CFR, de unde fetele s-au întors spre Parcul Eminescu.

Aici, organizatoarele Lidia Flutur Georgiu și Cristina Laza au pregătit un program artistic, concursuri cu premii, dintre care cel mare a fost o bicicletă Pegas, tombole, dansuri populare și contemporane etc.

După plimbarea prin oraș, cei prezenți au putut să se delecteze cu o cafea bună, un suc, o prăjitură sau burgeri, au putut să-și facă poze în cadrul unui photo booth sau să se relaxeze pe o pătură de picnic.

Trei bicicliste au fost premiate cu titlul „Miss Centenar”, „Miss Asortată” și „Miss SkirtBike”.

Acest eveniment este foarte binevenit în Arad, care are nevoie de o asemenea „pată de culoare” și veselie. Este dovada că și la noi se poate!

Așteptăm cu interes ediția de anul viitor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.