AVOCATA care face SEX PE BANI. A strâns o AVERE din asta. La cum arată, nici nu e de mirare (GALERIE FOTO)

AVOCATA care face SEX PE BANI. A strâns o AVERE din asta. La cum arată, nici nu e de mirare (GALERIE FOTO)

Beneficiind de un fizic apetisant, o avocată, lector universitar, a ales să facă sex pe bani. Aceasta are și un site pe care intră, zilnic, peste 8000 de persoane.

Claudia de Marchi a devenit avocat și lector universitar, dar în urmă cu un an a început să se prostitueze. „Prefer să fac sex pe bani şi să am orgasm decât să fiu avocată sau profesoară la drept”, a declarat Claudia de Marchi, care continuă să predea, totuși, la universitate.

„Am început să mă prostituez pentru a-mi câştiga libertatea financiară. Am un site în care îmi spun povestea şi îmi fac public tariful şi programul. Peste 8.000 de oameni din întreaga lume mă citesc zilnic şi recent mi-am lansat o carte. Nu mă dau înapoi de la sexul anal, însă pentru acest serviciu clientul trebuie să fie mai mult decât galant şi prietenos”, a menționat Claudia de Marchi.

Tânăra are analizele la zi și pretinde de la clienți 175 de dolari pe oră şi 850 de dolari pe noapte. Ea onorează comenzi oriunde în lume, atâta timp cât călătorește pe banii clienților.

Claudia de Marchi a avut deja încasări de peste 125.000 de dolari şi are o vilă în Brazilia.

Sursa: Daily Mail; Foto: Internet

  1. Te fyti
    the same time as the name and email from us

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.