Candidat surpriză la Primărie! Despre cine este vorba

Candidat surpriză la Primărie! Despre cine este vorba

Gura lumii vorbeşte iar vrute şi nevrute! Aşa am aflat că ar exista un candidat surpriză pregătit de o confruntare cu Ghiţă Falcă în lupta pentru Primăria Municipiului Arad.

Acesta ar fi Dan Cancel, fostul şef al Gărzii Financiare Arad, fost şef al Poştei etc., un apropiat al PD la un moment dat…

Acum, prin poziţiile sale (vezi Facebook), Dan Cancel se numără printre criticii cei mai vehemenţi ai primarului în funcţie.

Aşa stând lucrurile şi având în vedere „antecedentele” dintre cei doi, se anunţă o campanie electorală interesantă!

  1. Dan Cancel are o mare calitate. Nu e HOȚ! E de urmărit…

    Raspunde
    • Nu e ?? :)))) dupa ce fuse saf la finantza i-a rasarit o casuta frumoasa, din salariul de bugetar, sigur, ba da esti tare si tu! sa moara Cipilan.

      Raspunde
    • Eu VASILE COARDĂ, voi vota, GH. FALCA ca primar. El merită, pentru că sub îndrumarea lui Aradul are o altă față. Toate proiectele s-au realizat în proporție de; 80-92% . Așa văd eu ca cetățean de rând al Aradului. Cu respect V. COARDA.

      Raspunde
      • BRAVO ! devotamentul tau este laudabil , sper sa fii solidar cu falca si cand va ajunge la bulau !

        Raspunde
      • Domnule Coarda proiectele trebuie realizate 100%, nu lasate de izbeliste la 80 – 92%. De unde ati scos asemenea cifre? Proiectul Cetatea Aradului la ce procent il incadrati? Eu la 0%. Strazile din zona 300 Micalaca la ce procent il incadrati? Din nou l-as spune la 0. Strada Guttenbrunn din nou cum vi se pare? Proiectul de modernizare a CET Arad? Ma uit in jur si vad cum orasele infloresc (Oradea, Alba-Iulia, Baia-Mare, nu am luat in considerare orasele mari precum Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, poate si Sibiu) si vad cum orasul in care m-am nascut stagneaza sub administratia unui drumar care nici macar pe domeniul asta nu este priceput. Splaiul Praporgescu de ce se umple de gropi la doar 4 ani de la asfaltare avand in vedere pregatirea primarului si traficul care se desfasoara pe strada respectiva? Cum arata parcarea de la Obor, cum arata trecerea peste liniile de tramvai in zona respectiva? Strazile din Parneava ce parere aveti despre ele!! Sunt doar cateva exemple care imi vin in cap. Nu il stiu pe Cancel, dar sigur de Falca m-am saturat!!!!!!!!

        Raspunde
        • Realizarile domnului Falca sunt cu mult sub astepatari,a promis mult dar a realizat putin.A avut CET-ul in subordinea primariei ,l-a modernizat cu ceva pedelisti de-ai sai de la Cluj,fostele cazane pe pacura si carbuni le-a transformat pe gaz,turbinele sunt vechi, reparatii de mintuiala ,Guvernul nu poate aproba bani de la bugetul de stat ,pentru ca vel apartine primariei,Falca trebuia sa atraga Fonduri Europene cu care sa modernizeze cu cazane si turbuine noi așa cum au facut alte CET-uri din tara,In curind CET Arad va falimenta si Aradul va ramâne fara caldura,va va fi una din marile realizari ale domniei lui Falca,pe linga Proiectul Aradul Capitala Culturală si cele aminttite mai sus.Avem printre cea mai scumpa gigacalorie din tara,pentru ca nu s-a modernizat cum trebuie CET-ul.Daca aradenii ,vor vota iar pe principiu,Falca a furat dar a si facut ceva , iar va mai câstiga un mandat mai ales dacac seap-lica legea votari dintr-un singur tur care il avantajează.

          Raspunde
  2. Dan Cancel este un oportunist destul de gretos, cu un caracter mai mult decat josnic, in care pluteste multa incompetenta. De ce spun asta? Pai cat timp a ajuns in posturi de conducere gratie PD-ului si implicit a lui Falcone, doamne dar buni mai erau toti, inclusiv Falcone, dupa ce nu a mai muls, a inceput sa scuipe, caracter domnule, coloana vertebrala! 😉
    Incompetent? pai luati mandatul de director de la Posta Romana din Arad a acestui oportunist si va speriati de „performantele” atinse.
    Ca si un pronostic? pai o sa ia mai putin ca si Lia Ardelean acum 4 ani, care si aia pe valul USL a luat mai putin decat partidul care o sustinea.

    Raspunde
  3. Posibil să reuşească, graţie votului anti Falcă, la fel cum s-a petrecut şi în 2012 când un masiv vot anti Băsescu a dus la victoria USL.

    Raspunde
  4. Nu are nici o sansa fara partid in spate.Doar daca?

    Raspunde
  5. Inca nici nu a confirmat omu’ vestea si au sărit pufoșii lu’ Falcă…
    Posibil sa-i scoată canditatu’ pe tarabă niște izmene murdare de-ale edilului….

    Raspunde
  6. Dă doamne să reușească.
    Zăngănit de cătușe se vede in cafeaua lui Falcă…
    Ha ha ha ha

    Raspunde
  7. Este singurul care mai poate schimba in bine ARADUL.
    Este singurul care nu face compromisuri .
    DOAMNE AJUTA SA CANDIDEZE DL DAN CANCEL

    Raspunde
  8. un mare jeg de om si un mare libidinos

    Raspunde
  9. Doamne ferește ! Nuuuu , acest papagal incurabil este cel mai nenorocit om care l-am văzut in viața mea ! Știți ce făcea când era la garda financiară ??? Amenința patronii de restaurante ca -i Închide dacă nu mănâncă si gura lui gratis de 2 ori pe săptămana ! Hai dle Dan ce mai spui ???? Sunt Ecaterina STI tu nesatulule , pușlama de mitic!

    Raspunde
  10. Ceeeee??? Asta primar …:)))):))) e o gluma nu?? Plec din Arad dacă specimenul asta candidează nu dacă ajunge vreodată primar! Cred incontinuuare ca este o gluma!

    Raspunde
  11. Cine e si Clanță asta ???doar nu este ăla ce a luat un par in cap acum 12 ani???el e……. !?! Vrea tâmpitul primar ???? Hoțul asta ?? Arădeni mai aveți o șansa : fugiți in Siria e mai bine decât cu asta primar!!

    Raspunde
  12. Ăștia iti sunt postacii, Falcă ?
    O să-ți iei o bătaie de-o să te usture curu’ …

    Raspunde
  13. Cred că s-a produs o încurcătura. De fapt s-a culcat cu Katy si i-a dat sa mănânce Raluca, nu invers.

    Raspunde
  14. Ce-i mai tremură brăcinarii lui Falcă!!! Oare cum îl consolează Corinuța ? Activ sau Retro?

    Raspunde
  15. Gunoierii lui Falcă au ieșit la împroșcat cu căcat într-un om care doar și-a facut treaba pe unde a fost.

    Raspunde
  16. Vrajitorul din Oz 28 octombrie, 2015, 3:41 am

    Si daca o fi candidatul surpriza un tip pe jumatate neamt?

    Raspunde
  17. Strategia lui Falca era sa-si puna contracandidat un iepuras, sa-i zicem”Ciprian”. Toate bune si frumoase pana cand, hopa, mai apare un contracandidat surpriza. Ei, acum sa te vedem Falcone, ca pe asta, nu-l cumperi….

    Raspunde
  18. votez dan cancel

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.