Care este DESTINAȚIA PREFERATĂ a arădenilor pentru concediul de vară

Care este DESTINAȚIA PREFERATĂ a arădenilor pentru concediul de vară

A sosit perioada concediilor și arădenii și-au rezervat sau încă își rezervă vacanța de vară. Noi am dorit să aflăm care sunt destinațiile preferate și cam cât cheltuiesc arădenii pe un concediu de vis.

Din acest motiv, am discutat cu Saszet Brigitta Andrea, managerul agenției de turism „Discover Turism”. Ea ne-a spus că în topul preferințelor turiștilor se află anul acesta Turcia, mai ales că există zbor direct, cursa charter, cu plecare chiar din Arad către Antalya.

„Zborurile către Antalya decolează săptămânal la capacitate maximă. Un concediu de răsfăț și relaxare în Turcia la un hotel de 5* cu all inclusive, zbor inclus și transferuri începe de la 399 euro/persoană. De asemenea, nu putem uita Grecia, cu plecare cu avionul din Timșoara în Creta, Zakynthos sau Santorini. Aici un sejur începe de la 350 euro/persoană care include zbor, transfer aeroport-hotel- aeroport și cazare. O altă destinație interesantă este Palma de Mallorca cu plecare din Timișoara. De asemenea, arădenii preferă să viziteze Grecia și cu mașina personală”, afirmă Brigitta.

De asemenea, alte destinații preferate pentru un concediu cu deplasare cu mașina proprie sunt: Italia, Croația, Muntenegru, Slovenia.  Nu putem uita nici litoralul românesc, unde clienții preferă celebra Mamaia pentru concediu, cu pachete care încep la 800 lei/persoană, cazare cu mic dejun.

Sezonul este în toi și există variante pentru orice buget și orice preferințe!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.