Cea mai scumpă STICLĂ de apa minerală naturală și cea mai scumpă APĂ din LUME

Cea mai scumpă STICLĂ de apa minerală naturală și cea mai scumpă APĂ din LUME

La prima vedere, apa nu diferă prea mult de la o marcă la alta, dar cu toate acestea sunt și sticle de apă minerală din care un om obișnuit nu și-ar putea permite să bea nici măcar o picătură. Prețul lor este exorbitant și le transformă dintr-o simplă sticlă de apă într-un accesoriu de lux.

Acqua di Cristallo Tributo a Modiglian, sticla de 750 de ml, având un preț de 60.000 de dolari. Aceasta este cea mai scumpă sticlă de apă minerală din lume. Apa provine din Franța sau din Fidji, dar cu adevărat prețioasă este sticla realizată din aur de 24 de karate. Sticla a fost proiectată de Fernando Altamirano de Tequila Ley, unul dinte designerii de lux din domeniul ambalajelor pentru băuturi. În plus, apa din sticlă conține 5 miligrame de praf de aur.

Iar, cea mai scumpă apă din lume este Bling H2O din SUA, îmbuteliată într-o sticlă de 750 ml cu textura de „sticlă înghețată“, decorată cu cristale Swarovski. Această apă, nu se găsește în supermarket, este o apă de lux, este mai degrabă un „element fashion“, care costă 35 de dolari.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.